WORDPRESS WEBSITE
LATEN MAKEN

Wij bouwen conversiegerichte websites in het wordpress cms voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

WordPress #1 CMS voor bedrijven, zzp-ers en overheidsinstanties. Laat direct een winstgevende website maken door Studio Webdigi

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer om een goede website heen. Klanten surfen eerst over het internet voordat ze naar een winkel gaan. Daarom is het heel belangrijk dat uw website hoog in google staat. Online marketing speelt een grote rol in het maken van een website, het is van belang dat u daar goed over na denkt. Misschien bent u zelf al begonnen met het maken van een website. Het blijkt toch moeilijker dan gedacht. Want hoe zorg ik ervoor door mijn website SEO geoptimaliseerd is? Bij ons kunt u een WordPress website laten maken, die afgesteld is op uw wensen. Voor meer informatie, kijk op onze website www.studio-webdigi.com

WordPress website laten maken voor uw bedrijf

Onze websites worden gemaakt in het WordPress CMS. U vraagt zich wellicht af: Waarom in WordPress? WordPress is tegenwoordig een populaire manier om websites te bouwen. In de jaren neemt het gebruik van een professionele website in WordPress in hoge mate toe. WordPress ontwikkelt zichzelf steeds weer opnieuw, door middel van updates. Ook is deze manier van websites bouwen, smartphone-vriendelijk. Een professionele website in WordPress wordt ook op een mobiele telefoon goed weergeven. Als consument kunt u ook zelf een website maken in WordPress, maar dit is heel erg lastig. Wellicht hebt u het al eens geprobeerd. Vooral een webshop en een SEO optimalisatie zijn erg lastig te realiseren, maar zeker van belang.

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’s
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

Technische vereisten wordpress website

Techniche vereisten voor een goede wordpress website. wij hebben meer dan 15 jaar ervaring.

– acceptabele snelheid 
Wanneer jullie een wordpress website laten maken, wilt u natuurlijk wel dat deze website niet al te traag is. Dit is niet wettelijk vereist, maar voor de gebruiker wel heel erg van belang. In een paar seconden tijd kan een klant al weer naar een andere website surfen.

– Responsive 
Responsive zorgt ervoor dat uw website zich aanpast aan elk scherm. Zo kan de gebruiker uw website op elk scherm openen. Wanneer jullie een WordPress website laten maken, zorgen wij er automatisch voor dat de responsive op orde is.

– Cookieverklaring 
Dit is alleen verplicht wanneer u gebruik maakt van social media buttons, of een andere manier gegevens van de gebruiker op kunt slaan. Dit is wel een vereiste voor een website, om de privacy van de gebruiker te beschermen. Wanneer jullie bij ons een WordPress website laten maken, helpen wij jullie om aan deze verplichting te voldoen.

– SSL 
Een https is al juridisch verplicht wanneer u gebruik maakt van een contactformulier. Wanneer u een zakelijke website voor uw bedrijf laat maken, maakt u meestal wel gebruik van een contactformulier of een andere manier om informatie van een potentiële klant te winnen. Dan is het belangrijk om wel aan de SSL te denken. Wanneer jullie een wordpress website laten maken bij ons, dan zorgen wij dat dit voor u op orde is.

Vormgeving WordPress website 

Wanneer jullie een WordPress website laten maken, moet het er visueel wel aantrekkelijk uit zien. Daarom kunt u de huisstijl van jullie bedrijf bij ons inleveren, zodat wij de website aan kunnen passen aan jullie huisstijl. Wanneer jullie een website laten maken, zorgen wij er ook voor dat er professionele foto’s op jullie website worden geplaatst. Dit is een groot onderdeel van online marketing. Wij fotoshoppen professionele foto’s, zodat uw website helemaal compleet is. Een website laten maken bij Studio Webdigi, betekent dat u een gelikte website ontvangt, binnen een week tijd. Wanneer u op korte termijn een website nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres.

Webshop in wordpress

Wanneer u iets wilt verkopen op de zakelijke website voor uw bedrijf, dan hangen daar ook regels aan vast. De wet zorgt er namelijk voor dat consumenten extra worden beschermd, omdat ze zelf niet rechtstreeks een aankoop doen. Een klant heeft bijvoorbeeld altijd twee weken bedenktijd. Wanneer jullie bij ons een wordpress website laten maken, helpen wij jullie om al deze kleine puntjes op orde te krijgen.

SEO optimalisatie met yoast

Als de website dan eindelijk klaar is, dan moet hij natuurlijk nog wel gevonden kunnen worden. Anders is alle moeite voor niets geweest. Hiervoor moet uw website SEO geoptimaliseerd worden. SEO is de afkorting van search engine optimization, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat uw website hoog in google staat. Door bijvoorbeeld voor zoekwoorden te zorgen, zal google uw website meer kwaliteit toedienen, waardoor hij u hoger in de zoeklijst zet. Wij hebben hier veel ervaring mee en willen u graag hiermee van dienst zijn.

Over Studio Webdigi Wordpress Expert van Nederland

Als jullie bij ons een WordPress website laten maken, hoeven jullie geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk al meer dan 15 jaar ervaring. Wij zorgen er voor dat uw website zoekmachine vriendelijk is, met een professioneel design, dat ook nog eens mobielvriendelijk is. In een week tijd staat uw website online. Welkom bij ons voor een professionele website gemaakt in het WordPress CMS! Neem eens een kijkje op www.studio-webdigi.com

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialistern die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Daag ons uit voor een vervolg opdracht

Studio Webdigi Google Partner | Website laten maken

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe...

R

Hoog in google

R

Winstgevende website

R

Professionele site

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

R

Extra snelle webhosting

R

Met SSL beveiliging

R

In WordPress

Offerte aanvragen

Google partner

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by