facebook

WordPress Website laten maken

 

Wij krijgen regelmatig de vraag? Hoe krijg ik me website bovenaan in Google? Om een goed antwoord hierop te geven is het taak om eerst even de basis door te nemen.

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer om een goede website heen. Klanten surfen eerst over het internet voordat ze naar een winkel gaan. Daarom is het heel belangrijk dat uw website hoog in google staat. Online marketing speelt een grote rol in het maken van een website, het is van belang dat u daar goed over na denkt. Misschien bent u zelf al begonnen met het maken van een website. Het blijkt toch moeilijker dan gedacht. Want hoe zorg ik ervoor door mijn website SEO geoptimaliseerd is? Bij ons kunt u een WordPress website laten maken, die afgesteld is op uw wensen. Voor meer informatie, kijk op onze website www.studio-webdigi.com

WordPress

Onze websites worden gemaakt in het WordPress CMS. U vraagt zich wellicht af: Waarom in WordPress? WordPress is tegenwoordig een populaire manier om websites te bouwen. In de jaren neemt het gebruik van een professionele website in WordPress in hoge mate toe. WordPress ontwikkelt zichzelf steeds weer opnieuw, door middel van updates. Ook is deze manier van websites bouwen, smartphone-vriendelijk. Een professionele website in WordPress wordt ook op een mobiele telefoon goed weergeven. Als consument kunt u ook zelf een website maken in WordPress, maar dit is heel erg lastig. Wellicht hebt u het al eens geprobeerd. Vooral een webshop en een SEO optimalisatie zijn erg lastig te realiseren, maar zeker van belang.

Technische vereisten

– acceptabele snelheid
Wanneer jullie een wordpress website laten maken, wilt u natuurlijk wel dat deze website niet al te traag is. Dit is niet wettelijk vereist, maar voor de gebruiker wel heel erg van belang. In een paar seconden tijd kan een klant al weer naar een andere website surfen.

– Responsive
Responsive zorgt ervoor dat uw website zich aanpast aan elk scherm. Zo kan de gebruiker uw website op elk scherm openen. Wanneer jullie een WordPress website laten maken, zorgen wij er automatisch voor dat de responsive op orde is.

– Cookieverklaring
Dit is alleen verplicht wanneer u gebruik maakt van social media buttons, of een andere manier gegevens van de gebruiker op kunt slaan. Dit is wel een vereiste voor een website, om de privacy van de gebruiker te beschermen. Wanneer jullie bij ons een WordPress website laten maken, helpen wij jullie om aan deze verplichting te voldoen.

– SSL
Een https is al juridisch verplicht wanneer u gebruik maakt van een contactformulier. Wanneer u een zakelijke website voor uw bedrijf laat maken, maakt u meestal wel gebruik van een contactformulier of een andere manier om informatie van een potentiële klant te winnen. Dan is het belangrijk om wel aan de SSL te denken. Wanneer jullie een wordpress website laten maken bij ons, dan zorgen wij dat dit voor u op orde is.

Vormgeving

Wanneer jullie een WordPress website laten maken, moet het er visueel wel aantrekkelijk uit zien. Daarom kunt u de huisstijl van jullie bedrijf bij ons inleveren, zodat wij de website aan kunnen passen aan jullie huisstijl. Wanneer jullie een website laten maken, zorgen wij er ook voor dat er professionele foto’s op jullie website worden geplaatst. Dit is een groot onderdeel van online marketing. Wij fotoshoppen professionele foto’s, zodat uw website helemaal compleet is. Een website laten maken bij Studio Webdigi, betekent dat u een gelikte website ontvangt, binnen een week tijd. Wanneer u op korte termijn een website nodig heeft, bent u bij ons op het juiste adres.

Webshop

Wanneer u iets wilt verkopen op de zakelijke website voor uw bedrijf, dan hangen daar ook regels aan vast. De wet zorgt er namelijk voor dat consumenten extra worden beschermd, omdat ze zelf niet rechtstreeks een aankoop doen. Een klant heeft bijvoorbeeld altijd twee weken bedenktijd. Wanneer jullie bij ons een wordpress website laten maken, helpen wij jullie om al deze kleine puntjes op orde te krijgen.

SEO optimalisatie

Als de website dan eindelijk klaar is, dan moet hij natuurlijk nog wel gevonden kunnen worden. Anders is alle moeite voor niets geweest. Hiervoor moet uw website SEO geoptimaliseerd worden. SEO is de afkorting van search engine optimization, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat uw website hoog in google staat. Door bijvoorbeeld voor zoekwoorden te zorgen, zal google uw website meer kwaliteit toedienen, waardoor hij u hoger in de zoeklijst zet. Wij hebben hier veel ervaring mee en willen u graag hiermee van dienst zijn.

Over Studio Webdigi

Als jullie bij ons een WordPress website laten maken, hoeven jullie geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk al meer dan 15 jaar ervaring. Wij zorgen er voor dat uw website zoekmachine vriendelijk is, met een professioneel design, dat ook nog eens mobielvriendelijk is. In een week tijd staat uw website online. Welkom bij ons voor een professionele website gemaakt in het WordPress CMS! Neem eens een kijkje op www.studio-webdigi.com

Beter gevonden worden in Google

Hoog scoren in Google? Er zijn talloze voordelen verbonden aan een samenwerking met Studio Webdigi, deze vertellen we je graag persoonlijk in een gesprek. Dit is uiteraard vrijblijvend om kennis te maken. Onze marketeer nodigt u graag uit om te lunchen of een drankje te drinken en eens rustig te bespreken wat uw wensen zijn.

Bel met ons lokale telefoonnummer 020 – 21 57 020 voor het maken van een afsraak. Wilt u met uw website hoog in Google komen, neem dan direct contact met ons op.

Navigatie

 • Home
 • Website pakket
 • Diensten
 • Over Ons
 • Wordpress Tips
 • Contact
Betalen met Ideal

Contactgegevens

 • Studio Webdigi Amsterdam®
 • Doddendaal 62 
 • 1082XW Amsterdam
 • (+31)20 2157020
 • (+31)6 - 31 000 165
 • info@studio-webdigi.com
 • www.studio-webdigi.com
 • Kvk-nummer: 66950147

Erkend Webdesign

Onze beoordeling
google partner