CONVERSIE GERICHTE WEBSITE LATEN MAKEN

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

Waarmee kunnen wij helpen?

Webdesign

creative solutions

Professionele bedrijfwebsite voorzien van de nieuwste technologie. Ale website worden in het wordpress CMS gemaakt en geoptimaliseerd.

SEO

Get more leads

Alle websites worden voorzien van SEO toepassingen waardoor de website direct goed vindbaar is in zoekmachines als google, Yahoo en Bing.

Hosting

With SSL protection

Supper sneller webhosting voorzien van SSD schijven. Wij beschikken over een team expert mbt webhostingen voor bedrijfswebsites.

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

Het moment voor zpp’ers om een conversie gerichte website te laten maken

Bent u zzp’er en wilt u een website laten maken voor uw bedrijf? Dan kunt u het beste een conversie gerichte website laten maken. Een goede website is de manier om uzelf te onderscheiden van andere ondernemers. De website is het platform waar uw online marketing strategie geïmplementeerd kan worden. Al meer dan 15 jaar helpen wij ondernemers aan een perfecte website, die optimaal vindbaar is. Wilt u meer weten? Kijk dan op: https://studio-webdigi.com/

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’s
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

Het belang van een goede website

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Een goede website is de manier om uw bedrijf te profileren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een website maken die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. We bespreken van tevoren de online marketing plannen die u heeft en zorgen dat de website hier naadloos op aansluit. Daarnaast worden onze websites natuurlijk SEO geoptimaliseerd. Search Engine Optimization (SEO) staat voor het optimaliseren van websites zodat deze hoog in Google zoekresultaten eindigen. Hoog in Google zoekresultaten terecht komen, betekent dat mensen uw website sneller zullen bereiken via hun zoekmachine. Een website die SEO geoptimaliseerd is, is dus van groot belang voor het vergroten van uw vindbaarheid als zzp’er.

Wat is conversie?

Een conversie gerichte website laten maken klinkt leuk, maar wat is conversie precies? Met conversie bedoelen we in het geval van een website: acties die een websitebezoeker onderneemt. Voorbeelden van conversie zijn:

 • Het plaatsen van een bestelling
 • Inschrijven voor uw nieuwsbrief 
 • Aanvragen van informatie
 • Aanmelden voor een event 
 • Invullen van een contactformulier 
 • Het aanvragen van een offerte

Dit zijn allemaal zaken die in meer of mindere mate helpen bij lead generatie en het binden van prospects. Prospects zullen zich sneller inschrijven voor een nieuwsbrief dan dat ze een aankoop doen. Toch is het belangrijk de website zo in te richten dat beide handelingen zo gemakkelijk mogelijk zijn voor mogelijke klanten. Een conversie gerichte website laten maken, draagt dus bij aan uw imago en de merkbeleving van potentiële klanten.

Klinkt ingewikkeld, heb ik dat echt nodig?

Conversie is een van die begrippen die door veel ondernemers lastig bevonden wordt. Herkent u zichzelf in een of meer van de volgende uitspraken? Dan is het wellicht tijd een conversie gerichte website te laten maken.

 1. U wilt graag meer kwalitatieve leads en sales. Heeft u veel websitebezoekers en aanvragen voor informatie, maar komt er uiteindelijk nooit een opdracht uit? Dan is een grondige analyse en optimalisatie van uw website nodig 
 2. U wilt slimmer zijn dan de concurrentie. Conversie optimalisatie is een van de beste manieren om uzelf te profileren en die ene klant binnen te halen voordat uw concurrentie dat doet. 
 3. U bent te veel tijd kwijt aan uw website. Bent u veel kostbare tijd kwijt met het onderhouden van uw website? Krijgt u veel informatieaanvragen binnen? Kunnen mensen informatie vaak zelf niet vinden? Ook in deze situatie is een conversie gerichte website laten maken de oplossing. U kunt uw tijd steken in opdrachten die geld opleveren en bent niet meer constant bezig met het beantwoorden van vragen van bezoekers.

Conversie optimalisatie

Het begrip conversie optimalisatie werd net al genoemd. Conversie optimalisatie is de website zo ontwerpen dat dat er meer conversie op uw website is. Hoe dit ingericht wordt is afhankelijk van uw wensen en de soorten conversie die u ambieert. Wilt u een nieuwe website laten maken voor uw bedrijf? Doe het dan in een keer goed en laat deze optimaliseren voor de door u gewenste conversie.

Een conversie gerichte website laten maken heeft veel voordelen. U bent minder tijd kwijt aan uw website en kan uw concurrentie te slim af zijn. Het belangrijkste voordeel van een conversie gerichte website is echter het verhogen van kwalitatieve leads en uiteindelijk sales. De meeste websites hebben veel bezoekers die vervolgens geen acties uitvoeren. Dus zich niet inschrijven voor de nieuwsbrief, geen white paper downloaden of geen aankoop uitvoeren. Dit is waar conversie optimalisatie zich op richt.

Het proces van een conversie gerichte website laten maken bestaat uit een aantal stappen. De belangrijkste hiervan gaan over het verzamelen van data over uw doelgroep. Het aankoopgedrag van de doelgroep wordt onderzocht en hierop wordt de website aangepast. Deze analyse kan gedaan worden door het stellen van vragen als: “welke pagina’s van uw website zorgen voor de meeste bezoekers?” of “hoe ziet het doorklikgedrag van uw bezoeker eruit?”. Deze gegevens worden gecombineerd met uw doelen en wensen.

Een aantal belangrijke vragen om over na te denken, wilt u een conversie gerichte website laten maken:

 • Denk na over de gebruikerservaring van de bezoekers van uw website. Wat vindt u zelf prettige websites en waarom? Deze vragen vormen de basis van het ontwerp van uw nieuwe website 
 • Wat is voor uw doelgroep waardevolle content? Welke informatie en pagina’s zorgen voor veel bezoekers? Een analyse met dit soort vragen geeft u zeer waardevolle informatie over uw doelgroep en uw toekomstige website 
 • Denk na over call-to-actions. Wilt u dat bezoekers zich inschrijven voor de nieuwsbrief of juist dat ze het contactformulier invullen? 
 • Begin met evalueren. Evalueer data en resultaten en denk na over wat u wilt verbeteren. Zo bouwt u een waardevol bestand op met informatie over het online gedrag van uw doelgroep.

Aan de hand van deze informatie en uw wensen kunt u bij studio webdigi de perfecte conversie gerichte website laten maken. Klanten kunnen u sneller vinden en er zullen meer kwalitatieve leads en sales volgen.

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialistern die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Daag ons uit voor een vervolg opdracht

Studio Webdigi Google Partner | Website laten maken

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe...

R

Hoog in google

R

Winstgevende website

R

Professionele site

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

R

Extra snelle webhosting

R

Met SSL beveiliging

R

In Wordpress

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op snel een vraag bel 020 21 57 020

Google partner

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button