Goede vindbare website de kern tot online succes

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

Goede vindbare websites de kern voor online success.

Tegenwoordig kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder een website. Uw bedrijf is namelijk beter vindbaar met een goede website en het is de enige manier om 24/7 uw doelgroep te informeren over uw product of dienst. Natuurlijk moet de website wel eerst gevonden worden en daarom is het belangrijke om een professionele website voor ‘t bedrijf te laten maken. Voor een website laten maken is er toch een ruime mate van deskundigheid nodig om een goede vindbare website te ontwikkelen. Wij kunnen u hierbij helpen, ons ervaren team kan met u samenwerken om een zakelijke website voor uw bedrijf te maken. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan er mee aan de slag met als doel een website te maken die er niet alleen fraai uitziet, maar een die ook nog eens hoog in Google scoort. Wij bieden zowel voor bedrijven en instellingen als voor ZZP’ers en starters de passende oplossingen. Bekijk gewoon eens vrijblijvend ons veelzijdige aanbod op studio-webdigi.com

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’s
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

De voordelen van Studio Webdigi

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Onze kennis en deskundigheid is gecentreerd in Amsterdam, maar ons werkgebied is veel groter. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat een goede vindbare website nodig heeft en hoe we de website zoekmachinevriendelijk kunnen maken. Wij zorgen voor een professioneel design, een website die ook nog eens mobiel vriendelijk is. Voor ons is het belangrijk dat uw website ons gezamenlijk succes wordt. Wij zijn een professioneel bedrijf met een gedegen kennis in huis en we zijn in staat om een zakelijke website voor uw bedrijf binnen één week online te hebben.

Hoog in Google

Een website laten maken vraagt om vakkennis. Om bijvoorbeeld een goede vindbare website te creëren, moet er namelijk rekening gehouden worden met een aantal factoren. Allereerst moet de website makkelijk leesbaar zijn voor de zoekmachines en ook aangemeld worden bij Google. Bij het maken van de professionele website voor ‘t bedrijf moet er dus gebruik gemaakt worden van zoekmachine vriendelijke URL’s. Daarbij werken wij met geoptimaliseerde codes die de vindbaarheid van de website ook beter maken. Bovendien maken wij gebruik van een ‘slimme’ sitemap generator, wat eigenlijk de plattegrond van de website is. Door deze goed te implementeren vindt Google ook sneller eventuele wijzigingen die worden aangebracht op de website. Het zijn juist dit soort zaken, zoals een sitemap en bijvoorbeeld een keyword checker die de website conversie gericht maken. Wij willen net zo graag als u dat uw website goed gevonden wordt en ook effectief is voor het bedrijf.

.

Vormgeving van de website

Natuurlijk is ook de vormgeving van de website belangrijk. En misschien nog belangrijker is dat deze vormgeving en de functionaliteit ook goed overkomt op de mobiele devices. Wij zorgen dat uw website mobiel vriendelijk is en een fantastische vormgeving heeft. Voorafgaand aan het bouwen van de goede vindbare website zullen onze vormgevers met u het doel en de doelstelling van de website bespreken. Het is natuurlijk belangrijk dat u een goed gevoel bij de nieuwe website heeft. Met uw input en onze vakkennis kunnen we de website gaan vormgeven en ontwikkelen. De website zal zo ontwikkeld worden dat hij een uitstraling heeft die past bij uw bedrijf, conversie gericht is en dat het ook nog eens een goede vindbare website is.

De mogelijkheden van een goede vindbare website

Misschien wilt u wel een website waar u zelf gemakkelijk nieuwe content kunt plaatsen, door middel van het gebruiksvriendelijke CMS (content management system) van WordPress of een website met een alles in één pakket. Visuele effecten zoals dynamische slide shows of professionele foto’s kunnen de aantrekkelijkheid en waardering van de website verhogen en wij kunnen uw website hiervan voorzien. Ook speciale modules of functionaliteiten kunnen door ons op de website worden aangebracht. Hierin zijn tal van verschillende mogelijkheden, zoals een plugin voor formulieren, een projecten module, een routekaart, fotoalbum, knoppen om te delen via social media en ga zo maar door. Voor een professionele website zijn er zoveel mogelijkheden en wij beheersen ze allemaal. Daarnaast kunnen wij ook nog de hosting, service en updates verzorgen.

Het verbeteren van uw website

Misschien heeft u al een website, maar voldoet deze niet aan de steeds wisselende voorwaarden om de website effectief zijn werk te laten doen. Bijvoorbeeld doordat uw WordPress website steeds wordt gehackt of dat de website erg langzaam is. Ook in dergelijke situaties bent u bij Studio Webdigi aan het juiste adres. Wij kunnen uw WordPress website tegen hackers beveiligen, negatieve SEO factoren voorkomen, permalinks instellen op uw WordPress website, de website sneller of kruimelpaden en links toevoegen op de website. Allemaal factoren die een goede vindbare website functioneler maken en hoger in Google laten scoren.

De passie van Studio Webdigi

Studio Webdigi is erin gespecialiseerd om een goede vindbare website zo snel mogelijk, zo voordelig mogelijk en zo veilig mogelijk online te laten gaan. Onze mobiel-vriendelijke websites zijn geschikt voor de ondernemer, de ZZP’er, de vereniging en zelfs voor de particulier. Voor iedere website zullen wij ons richten op de gewenste doelgroep om te zorgen dat de website voor u gaat werken. Dat is onze missie én onze passie en dit delen wij graag met u.

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialist die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Kom direct in contact

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe…

Heeft u vragen schroom u dan niet deze aan ons te stellen. Wij legge nu graag tijdens een bak koffie uit hoe wij werken en wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om te zien wat wij voor u kunnen doen. 

R

Hoog in google

R

Professionele website

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

2 + 7 =

Daag ons uit voor een vervolg opdracht

Studio Webdigi Google Partner | Website laten maken

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe...

R

Hoog in google

R

Winstgevende website

R

Professionele site

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

R

Extra snelle webhosting

R

Met SSL beveiliging

R

In WordPress

Offerte aanvragen

Google partner

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by