facebook

Goede vindbare website de kern tot online succes

Wij bouwen conversie gerichte websites voor bedrijven en maken deze goed vindbaar®

 

 

Tegenwoordig kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder een website. Uw bedrijf is namelijk beter vindbaar met een goede website en het is de enige manier om 24/7 uw doelgroep te informeren over uw product of dienst. Natuurlijk moet de website wel eerst gevonden worden en daarom is het belangrijke om een professionele website voor ‘t bedrijf te laten maken. Voor een website laten maken is er toch een ruime mate van deskundigheid nodig om een goede vindbare website te ontwikkelen. Wij kunnen u hierbij helpen, ons ervaren team kan met u samenwerken om een zakelijke website voor uw bedrijf te maken. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan er mee aan de slag met als doel een website te maken die er niet alleen fraai uitziet, maar een die ook nog eens hoog in Google scoort. Wij bieden zowel voor bedrijven en instellingen als voor ZZP’ers en starters de passende oplossingen. Bekijk gewoon eens vrijblijvend ons veelzijdige aanbod op studio-webdigi.com

De voordelen van Studio Webdigi

Onze kennis en deskundigheid is gecentreerd in Amsterdam, maar ons werkgebied is veel groter. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat een goede vindbare website nodig heeft en hoe we de website zoekmachinevriendelijk kunnen maken. Wij zorgen voor een professioneel design, een website die ook nog eens mobiel vriendelijk is. Voor ons is het belangrijk dat uw website ons gezamenlijk succes wordt. Wij zijn een professioneel bedrijf met een gedegen kennis in huis en we zijn in staat om een zakelijke website voor uw bedrijf binnen één week online te hebben.

Hoog in Google

Een website laten maken vraagt om vakkennis. Om bijvoorbeeld een goede vindbare website te creëren, moet er namelijk rekening gehouden worden met een aantal factoren. Allereerst moet de website makkelijk leesbaar zijn voor de zoekmachines en ook aangemeld worden bij Google. Bij het maken van de professionele website voor ‘t bedrijf moet er dus gebruik gemaakt worden van zoekmachine vriendelijke URL’s. Daarbij werken wij met geoptimaliseerde codes die de vindbaarheid van de website ook beter maken. Bovendien maken wij gebruik van een ‘slimme’ sitemap generator, wat eigenlijk de plattegrond van de website is. Door deze goed te implementeren vindt Google ook sneller eventuele wijzigingen die worden aangebracht op de website. Het zijn juist dit soort zaken, zoals een sitemap en bijvoorbeeld een keyword checker die de website conversie gericht maken. Wij willen net zo graag als u dat uw website goed gevonden wordt en ook effectief is voor het bedrijf.

Vormgeving van de website

Natuurlijk is ook de vormgeving van de website belangrijk. En misschien nog belangrijker is dat deze vormgeving en de functionaliteit ook goed overkomt op de mobiele devices. Wij zorgen dat uw website mobiel vriendelijk is en een fantastische vormgeving heeft. Voorafgaand aan het bouwen van de goede vindbare website zullen onze vormgevers met u het doel en de doelstelling van de website bespreken. Het is natuurlijk belangrijk dat u een goed gevoel bij de nieuwe website heeft. Met uw input en onze vakkennis kunnen we de website gaan vormgeven en ontwikkelen. De website zal zo ontwikkeld worden dat hij een uitstraling heeft die past bij uw bedrijf, conversie gericht is en dat het ook nog eens een goede vindbare website is.

De mogelijkheden van een goede vindbare website

Misschien wilt u wel een website waar u zelf gemakkelijk nieuwe content kunt plaatsen, door middel van het gebruiksvriendelijke CMS (content management system) van WordPress of een website met een alles in één pakket. Visuele effecten zoals dynamische slideshows of professionele foto’s kunnen de aantrekkelijkheid en waardering van de website verhogen en wij kunnen uw website hiervan voorzien. Ook speciale modules of functionaliteiten kunnen door ons op de website worden aangebracht. Hierin zijn tal van verschillende mogelijkheden, zoals een plugin voor formulieren, een projectenmodule, een routekaart, fotoalbum, knoppen om te delen via social media en ga zo maar door. Voor een professionele website zijn er zoveel mogelijkheden en wij beheersen ze allemaal. Daarnaast kunnen wij ook nog de hosting, service en updates verzorgen.

Het verbeteren van uw website

Misschien heeft u al een website, maar voldoet deze niet aan de steeds wisselende voorwaarden om de website effectief zijn werk te laten doen. Bijvoorbeeld doordat uw WordPress website steeds wordt gehackt of dat de website erg langzaam is. Ook in dergelijke situaties bent u bij Studio Webdigi aan het juiste adres. Wij kunnen uw WordPress website tegen hackers beveiligen, negatieve SEO factoren voorkomen, permalinks instellen op uw WordPress website, de website sneller of kruimelpaden en links toevoegen op de website. Allemaal factoren die een goede vindbare website functioneler maken en hoger in Google laten scoren.

De passie van Studio Webdigi

Studio Webdigi is erin gespecialiseerd om een goede vindbare website zo snel mogelijk, zo voordelig mogelijk en zo veilig mogelijk online te laten gaan. Onze mobielvriendelijke websites zijn geschikt voor de ondernemer, de ZZP’er, de vereniging en zelfs voor de particulier. Voor iedere website zullen wij ons richten op de gewenste doelgroep om te zorgen dat de website voor u gaat werken. Dat is onze missie én onze passie en dit delen wij graag met u.

Goede vindbare website de kern tot online succes

Beter gevonden worden in Google

Hoog scoren in Google? Er zijn talloze voordelen verbonden aan een samenwerking met Studio Webdigi, deze vertellen we je graag persoonlijk in een gesprek. Dit is uiteraard vrijblijvend om kennis te maken. Onze marketeer nodigt u graag uit om te lunchen of een drankje te drinken en eens rustig te bespreken wat uw wensen zijn.

Bel met ons lokale telefoonnummer 020 – 21 57 020 voor het maken van een afsraak. Wilt u met uw website hoog in Google komen, neem dan direct contact met ons op.

Navigatie

 • Home
 • Website pakket
 • Diensten
 • Over Ons
 • Wordpress Tips
 • Contact
Betalen met Ideal

Contactgegevens

 • Studio Webdigi Amsterdam®
 • Doddendaal 62 
 • 1082XW Amsterdam
 • (+31)20 2157020
 • (+31)6 - 31 000 165
 • info@studio-webdigi.com
 • www.studio-webdigi.com
 • Kvk-nummer: 66950147

Erkend Webdesign

Onze beoordeling
google partner