Webshop

populaire en gebruiksvriendelijke Woocommerce-systeem met WordPress

Webshop laten maken

Webdesignbureau Studio Webdigi weet hoe een goede webshop eruit ziet. Al meer dan 15 jaar maken wij professionele en aantrekkelijke websites voor ondernemers en bedrijven.
We gebruiken daarvoor het immens populaire en gebruiksvriendelijke Woocommerce-systeem. Daarmee kunnen we snel een product leveren dat perfect is voor jouw e-commerce onderneming. En waar jij na oplevering ook binnen een paar uurtjes volledig mee uit de voeten kan.

Door onze werkwijze staat jouw website snel online en kunnen we die voor een uitstekend bedrag leveren. Wat mag je verwachten als je met ons in zee gaat? Lees onze visie op het maken van je webshop en overtuig je zelf. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw wensen en behoeften.

 

Studio Webdigi maakt websites met Woocommerce – het beste webwinkelplatform

Het Content Management Systeem of CMS is de hart van elke website en webshop. Wij kunnen tegen een prachtig tarief een professionele webshop bouwen met dit CMS. Zodra de website online komt, bedien jij hem zelf via dit systeem. En Woocommerce is absoluut het beste en meest gebruikte CMS dat er bestaat. Er zijn duizend en één plugins en designs voor verkrijgbaar. Wij bouwen de pagina’s, formulieren en digitale kassa in die ideaal zijn voor jouw onderneming.

Na afloop kan je je productinfo, aankopen en leveringen heel makkelijk beheren in de “backend” (achterkant) van het Woocommerce-systeem. De gebruiker, jij dus, kan binnen een middagje zelf leren hoe de website werkt. Hoe je nieuwsberichten plaats, producten toevoegt, en aankooptrajecten bijhoudt. Elk van jouw medewerkers kan zo de webmaster van je online winkel worden!

Kies de uitbreidingen die jouw webshop nodig heeft voor een topconversie

Woocommerce, en het achterliggende WordPress-systeem, loopt over van de plugins. Er zijn betaalde en gratis versies van deze uitbreidingen. Elke Woocommerce plugin voegt iets wezenlijks aan je website toe. Er is geen limiet aan de mogelijke plugins voor jouw webshop. Wat dacht je van deze extreem handige extraatjes?

 • Een kaartje van Google Maps, zodat je klanten je direct weten te vinden.
 • Een chatfunctie, waardoor klanten direct één van je medewerkers kunnen spreken.
 • De mogelijkheid om je klanten zelf de onderdelen van hun product of van een kadopakket te laten samenstellen.
 • Geavanceerde mogelijkheden om aantrekkelijke kortingen aan te bieden.
 • De mogelijkheid om je klanten spaarpunten te laten verzamelen.
 • Automatisch suggesties voor andere artikelen op een productpagina tonen.

En zo bestaan er nog veel, veel meer plugins. Wat je ook voor bijzondere extra functies wilt – wij bouwen ze graag voor je in.

Ga voor het uiterlijk en de functies die aansluiten bij jouw onderneming

Kies je er voor om bij Studio Webdigi een nieuwe website laten maken? Dan overleggen we met je, wat je wensen zijn en je eigen visie daarop is. We willen jouw verhaal leren kennen en weten waar jouw bedrijf voor staat. Zo brengen we in kaart welke pagina’s en functionaliteiten je webshop nodig heeft. Welke contactformulieren, informatie en afrekenopties er moeten worden opgebouwd.

En, ook niet onbelangrijk: hoe je webwinkel eruit moet komen te zien. Want een hovenier heeft een ander webdesign nodig dan een kindermodewinkel. En een advocatenkantoor een andere webwinkel dan een bouwbedrijf. Wij weten welk uiterlijk bij bepaalde branches aansluit, en kunnen je daarin adviseren. Met de veelzijdige thema-opties van het Woocommerce systeem bouwen we daarna een webshop voor je die eruit ziet om door een ringetje te halen. Zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt!

Een snelle website die er op elk scherm fantastisch uitziet

Als je een nieuwe webshop laten maken gaat, moet die aan twee eisen voldoen. Hij moet heel snel zijn, en hij moet er op elk apparaat fantastisch uitzien.

Je webwinkel moet snel de klant de gezochte producten en informatie kunnen tonen. Ook als er duizend producten in je assortiment staan. Uit onderzoeken komt telkens weer naar voren dat bezoekers van een e-commerce website erg snel wegklikken als die website, een pagina of een afbeelding te traag laadt. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde website en serverruimte. Zodat jouw webshop altijd binnen een seconde klaarstaat om je klanten welkom te heten.

Ook moet jouw webwinkel er op elk apparaat goed uitzien. Online winkelen wordt steeds meer gedaan vanaf mobiele apparaten: smartphones, iPads, tablets enzovoort. Je kent vast wel die verouderde websites die compleet onleesbaar zijn op je mobieltje. Wij leveren je een “responsive” webshop, die op elk schermpje goed geschaald wordt. Op een klein scherm worden de teksten groter, het menu wordt compacter, en alles blijft uitstekend vindbaar. Daardoor loop je geen e-commerce mis, en is je nieuwe webwinkel toekomstbestendig!

Wij integreren alle populaire e-commerce betaalopties met je webwinkel

Online betalen is iets persoonlijks. Veel klanten die hun producten via een website bestellen hebben hun eigen favoriete betaalmethode. Daar wijken ze niet graag van af, en ze klikken liever door naar een andere website dan een andere betaaldienst te gebruiken. Het is dus erg belangrijk dat er zo veel mogelijk betaaldiensten met jouw e-commerce worden geïntegreerd!

Met het veelzijdige Woocommerce-systeem kunnen we bij Studio Webdigi snel tientallen betaaldiensten op je website zetten. Een Ideal check-out optie is voor Nederlandse bedrijven van levensbelang. Bijna de helft van alle online aankopen worden betaald met deze extreem handige dienst. Maar ook de grote creditcards (VISA en Mastercard) mogen in jouw kassa niet ontbreken. Ook e-wallets als Neteller, EcoPayz en PayPal blijven populair. En er zijn veel nieuwe betaalapps, waaronder diensten waarmee je op krediet of achteraf kunt betalen. Als je bij ons een website bestelt, plaatsen we deze en andere betaaldiensten op je website. Zodat je klant maximaal afrekengemak ervaart.

Bestel één van onze drie pakketten en leun achterover

Bij Studio Webdigi bieden basis, premium of maatwerk websitepakketten aan. Elk daarvan levert je uitstekende waarde voor je geld. Welk pakket de beste keuze voor jouw bedrijf is, hangt er vanaf hoe groot en complex je webshop moet worden. Wij kunnen je adviseren daarin. In een vrijblijvend gesprek gaan we samen na wat jouw website nodig heeft om klanten aan te trekken en een hoge conversie te betalen.

Beslis je daarna om een website pakket bij ons af te nemen, dan kan je nieuwe webwinkel binnen een paar weken online staan. Natuurlijk heb je tijdens het ontwikkeltraject de mogelijkheid om feedback te leveren en zaken aan te laten passen. Bij Studio Webdigi staan we klaar om onze klanten een eersteklas Woocommerce webshop te bezorgen!

website webdesign

Basis Webshop

 

 • Ontwerp in gekozen template
 • CMS van WordPress
 • Alle CMS functionaliteiten
 • Inclusief WP-plugins
 • Inclusief SEO-tool
content marketing

Premium Webshop

 

 • Design op maat
 • CMS van WordPress
 • Alle CMS functionaliteiten
 • Inclusief WP-plugins
 • Inclusief SEO-tool
Website laten maken

Maatwerk Webshop

 

 • Vormgeving op maat
 • Functionaliteiten op maat
 • Maatwerk plugins en widgets
 • CMS van WordPress
 • Inclusief SEO-tool

Want To Know What We Can Do For You?

Let’s discuss your project with a cup of coffee
Neem contact op

Kom in contact

Website laten maken? Stel gerust al je vragen aan onse experts… Wij helpen je graag jouw business online te laten groeien.

Basis website maken

 • Toegestane bestandstypen: png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Toegestane bestandstypen: docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Ontwerp in gekozen template - CMS van WordPress - Alle CMS functionaliteiten - Inclusief WP-plugins - Inclusief SEO-tool. Maximaal 5 pagina's met zelf aan te leveren content.
  • 0,00 €

  Adres

  Doddendaal 62
  1082XW Amsterdan

  Telefoon

  Email

  info@studio-webdigi.com
  Happy
  020 - 21 57 020