Online Marketing

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

Winstgevende online marketing voor het MKB

Bent u zzp’er en wilt u een website laten maken voor uw bedrijf?

Online marketing

Goede online marketing is enorm belangrijk voor de resultaten van je bedrijf. Klanten moeten je immers weten te vinden om gebruik te kunnen maken van je producten en/of diensten. Je kan natuurlijk ook geen gebruik maken van online marketing. Maar je zal dan al snel merken dat je concurrenten die er wel gebruik van maken, hun slaatje hieruit slaan. Online marketing is een investering die zich dubbel en dwars terugverdiend. Mits het goed gedaan wordt natuurlijk. Maak daarom gebruik van onze expertise. Wij weten hoe de markt in elkaar steekt en wat er nodig is om te zorgen voor meer leads naar jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Eén van de belangrijkste onderdelen van online marketing is zoekmachine optimalisatie SEO (search engine optimization) genoemd. Het draait bij zoekmachine optimalisatie SEO erom dat je website zo goed mogelijk vindbaar is in Google en het zorgt voor meer leads naar je website. Dat lijkt simpel, maar bij bepaalde zoektermen komen wel duizenden resultaten naar voren en je wil dan dat jouw bedrijf bij die zoektermen bovenaan komt te staan. Google heeft hier een systeem voor bedacht en aan de hand van meer dan 200 factoren wordt bepaald welke website bij welke zoekterm een bepaalde positie krijgt. Een groot deel van deze factoren zijn te vinden op je eigen website, zoals content, afbeeldingen, metadata en interne links. Deze eigenschappen kunnen wij op jouw website optimaliseren, zodat je een hogere positie krijgt in Google bij bepaalde zoektermen die voor jouw website relevant zijn. Deze strategie mag niet ontbreken bij je marketing om te zorgen voor meer klanten.

Website laten maken
Website laten maken

Google Ads

Wil je er nog een schepje bovenop doen om goed vindbaar te zijn op Google en meer leads en meer klanten te krijgen, maak dan gebruik van Google Ads. Bij bepaalde zoektermen komt jouw advertentie dan bovenaan te staan, waardoor je zichtbaar wordt voor meer klanten. Wij kunnen de Google Ads campagne voor je opstarten. Bij deze vorm van marketing betaal je per klik op je advertentie. Als er niet op je advertentie wordt geklikt, hoef je niets aan Google te betalen. De prijs die je betaalt aan Google per klik varieert tussen de €0,01 en €2,50. De prijs is afhankelijk van de gekozen trefwoorden. Veel bedrijven denken dat het eenvoudig is om zelf een Google Ads campagne te starten, maar helaas is het vaak weggegooid geld. Veel gemaakte fouten bij deze vorm van marketing zijn bijvoorbeeld door te adverteren in de verkeerde regio, of te brede zoekwoorden opgeven, waardoor er bezoekers op de website komen waar je niets aan hebt. Voor de kliks heb je dan echter wel betaald. Wij zijn een erkend Google Partner. We hebben Ads specialisten in dienst die jaarlijks een Ads examen moeten afleggen. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit campagnes en online marketing.

Social media management

Online marketing op social media mag zeker niet ontbreken voor jouw bedrijf anno 2020. Maar om tussen alle creatievelingen op social media op te vallen is nog een behoorlijke uitdaging. Laat staan om daar de tijd voor te nemen om de marketing op social media te onderhouden. Besteed het daarom uit. Want online marketing via social media kan heel goed werken voor je bedrijf, mits je het wel op de juiste manier aanpakt. Eén verkeerde post en je ziet de resultaten van je bedrijf kelderen. Wij weten wat er nodig is om op social media op te vallen, zodat jouw bedrijf op een positieve manier in het daglicht komt te staan en uiteindelijk leidt tot meer leads. We beheren je social media pagina’s, zorgen voor een bijbehorende contenkalender en verzorgen alle social media posts.

Pakkende webteksten

Nu je meer klanten naar je website hebt geleid, is de inhoud van je website natuurlijk ook van belang. Ten eerste is de pagina-structuur erg belangrijk, zodat je bezoekers leidt naar waar je ze wil hebben: het kopen van een product/dienst of contact opnemen. De bezoekers wil je natuurlijk enthousiast maken voor jouw product. Dat doe je door goed geschreven teksten, ondersteund met passende foto’s en illustraties. Pakkende webteksten zijn een belangrijk onderdeel van je marketing. Maar teksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Duik je niet graag in de pen of is Nederlands niet je beste vak, besteed het dan liever uit. Het zou zonde zijn dat je met behulp van Google en social media veel bezoekers weet te trekken, maar dat ze rechtsomkeer maken zodra ze je website bekijken. Uiteindelijk moet je met pakkende webteksten de bezoekers over zien te halen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

online marketing
content marketing

Conversie optimalisatie CRO

Het doel van online marketing is natuurlijk om meer klanten te trekken en te zorgen voor meer leads. Die leads houden in dat bezoekers bijvoorbeeld contact met je bedrijf opnemen via een formulier of een bestelling plaatsen. Als dat veel gebeurd, dan heb je een goede conversie optimalisatie CRO (conversion rate optimization). Wil je die kans zo groot mogelijk hebben dat je website leidt tot leads, dan is het belangrijk dat dit zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk wordt gemaakt voor de bezoeker. Soms is dit helaas niet het geval, door bijvoorbeeld een te langzame laadtijd van de website, formulieren die te lang zijn, het ontbreken van contactinformatie, pop-ups die te pas en te onpas verschijnen, onduidelijke teksten en onduidelijke call-to-actions. Wanneer je merkt dat je wel veel bezoekers hebt op je website, maar er zijn relatief weinig leads, dan kan je ons inschakelen voor conversie optimalisatie CRO. Wij gaan onderzoeken waar de oorzaak ligt en passen je website zo aan dat het probleem wordt opgelost.

Remarketing

Remarketing is een manier van online marketing om bezoekers van je website nogmaals te benaderen via een banner in het display netwerk van Google. Bezoekers worden benaderd die je website hebben bezocht, maar geen actie hebben ondernomen. Door ze een banner van jouw bedrijf te tonen, breng je je eigen bedrijf nogmaals onder de aandacht. Met deze vorm van online marketing blijf je dus in beeld van een potentiële klant en het kan ertoe leiden dat hij terugkeert naar je website om toch in te gaan op je aanbod. De banners worden op maat gemaakt en er worden gerichte advertenties getoond aan de bezoeker. Hiervoor zijn wel de juiste instellingen nodig en een professionele perfect aangepaste banner vergroot de kans aanzienlijk dat een bezoeker zal terugkeren naar je website.

E-mail marketing platform

Je herkent het vast wel, als je een product online besteld, wordt je in negen van de tien gevallen gevraagd of je de nieuwsbrief ook wilt ontvangen voor aanbiedingen. Of je kan korting krijgen in een webshop als je je eerst aanmeld voor de nieuwsbrief. Nieuwsbriefmarketing is één van de meest effectieve en voordelige manieren om meer omzet uit de website en leads te halen. Als klanten je nieuwsbrief wekelijks of maandelijks ontvangen, blijf je bij ze in het zicht en is de kans dat ze een nieuwe conversie doen groter. Daarnaast geeft een nieuwsbrief je de gelegenheid om klanten op de hoogte te houden van het laatste nieuws en eventueel aantrekkelijke acties of aanbiedingen te tonen. Met onze nieuwsbrief software kan je de klanten eenvoudig en snel een professionele nieuwsbrief sturen. Wanneer je als bedrijf zelf handmatig de nieuwsbrieven verstuurd, bepaal jij als verzender wanneer de nieuwsbrief verzonden wordt. Maar een nog betere manier is om gebruik te maken van automation. Met behulp van dit systeem wordt de nieuwsbrief naar de klant verstuurd, afhankelijk van zijn acties op een bepaald moment. Hierdoor is de boodschap van de nieuwsbrief vaak veel treffender en komt het op het juiste moment binnen bij de klant. Automation kan gestart worden na inschrijving, maar ook na het openen van een e-mail, op het klikken van een bepaalde link of het bereiken van een bepaalde datum. Met behulp van onze professionals stellen wij dit allemaal zo zorgvuldig mogelijk in en zorgen we ervoor dat bezoekers het aantrekkelijk vinden om jouw nieuwsbrief te willen ontvangen én vervolgens ook te lezen. Met als doel natuurlijk dat de klant terugkeert naar je website om daar een conversie uit te voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

online marketing

Google Ads campagne

 

 • Opzet 1 campange
 • 1 product of 1 pagina
 • 5 zoektermen
 • advertentie beheer
 • maandelijkse kosten
content marketing

SEO Optimalisatie

 

 • SEO per pagina
 • 1 tekst 1000 woorden
 • 1 zoekterm
 • 5 rand zoekwoorden
 • Maandelijkse kosten
Website laten maken

Linkbuilding

 

 • 1 zoekterm
 • 5 nieuwe links per dag
 • high PR links
 • 3 Blog artikelen
 • maandelijkse kosten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Let’s discuss your project with a cup of coffee

Neem contact op

Kom in contact

Website maken? Stel gerust al u vragen aan onse experts... Wij helpen u graag uw business online te laten groeien.

Adres

Doddendaal 62
1082XW Amsterdam

Telefoon

Email

info@studio-webdigi.com

Een nieuwe website laten maken
Website laten maken
020 - 21 57 020