Zet uw online Business in de spotlight.

Start vandaag nog met strategies bouwen

Studio Webdigi is continu in beweging en zijn daarom een samenwerkingsverband aangegaan met online-marketeer.amsterdam, wij willen spannende ontwikkelingen met u delen op het gebied van onze online marketing producten. Uw online campagne zorgt voor meer klanten naar uw website, maar helaas gebeurt het regelmatig dat bezoekers uw site verlaten zonder klant te worden.

Daarom introduceert ik u nu re-marketing. Met remarketing krijgen potentiële klanten die al eerder interesse in uw website hebben getoond door middel van bannering opnieuw contact met uw bedrijf.

Hoe het werkt

Re-marketing is een dienst voor display advertenties die bezoekers met interesse in uw bedrijf opnieuw benadert. Wanneer zij uw site bezoeken, krijgen ze tijdens het surfen keer op keer uw banners te zien.

Onze werkwijze

De Online Marketeers van online-marketeer.amsterdam hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van banner campagnes. Dit betekent dat je display campagne in vertrouwde en ervaren handen is. De online marketeer ondersteunen de adverteerder of het bureau op het gebied van het opzetten van de account, facturatie en rapportages. En tegelijk zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit elke campagne.

Bereik gericht een groot publiek

Bij display adverteren worden advertenties ingezet om een reclameboodschap duidelijk te communiceren. Een display campagne bestaat uit het tonen van ‘banners’ aan een groot,  geselecteerd publiek. Display advertenties worden ingezet op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden of specifieke plaatsingen. Via deze targetingopties wordt op een innovatieve en originele wijze getracht de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Banners worden vaak ingekocht op basis van CPM (cost-per-mille, kosten per 1.000 vertoningen) of op basis van CPC (kosten-per-klik). Maar ook kosten-per-verkoop of kosten-per-lead (CPA of CPL) zijn steeds vaker een optie.

De posities kopen we op een veiling via Real-time-bidding of automated trading. Zo zijn miljoenen websites aangesloten bij het Google Display Netwerk (GDN), waardoor het mogelijk is om met behulp van diverse advertenties de doelgroep via deze websites te bereiken. Display advertenties kunnen apart worden getarget op tablet en mobiel.