Een Website voor je Bedrijf laten maken

Laat ons een populaire en gebruiksvriendelijke WordPress-website maken voor jouw bedrijf.

adverten
adverten

Fantastische website opmaat gemaakt

Bent u op zoek naar een ervaren webdesignbureau dat uw website professioneel kan ontwikkelen? Bij Studio Webdigi zorgen wij ervoor dat uw website niet alleen goed gevonden wordt in zoekmachines, maar ook perfect aansluit bij uw klanten. Wilt u zich onderscheiden met uw nieuwe website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

WordPress CMS voor optimaal resultaat

Bij Studio Webdigi zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele websites met behulp van het WordPress CMS. Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring met het ontwikkelen van websites met dit razend populaire Content Management Systeem. Het is interessant om te weten dat maar liefst 35,2% van alle websites ter wereld draaien op WordPress, en dat dit percentage stijgt. Bovendien wordt 14,7% van de top websites op het internet beheerd door dit CMS. Dagelijks worden er ongeveer 500 nieuwe websites gemaakt met behulp van WordPress. Het is daarom begrijpelijk dat veel bedrijven, ZZP’ers en (overheids)organisaties kiezen voor WordPress wanneer ze een nieuwe website willen laten maken.

WordPress website biedt beste SEO

WordPress wordt door veel online marketingexperts beschouwd als het beste CMS voor zoekmachine-optimalisatie. Dit komt onder andere doordat WordPress:

 

 • Een hoge prioriteit stelt aan de gebruikerservaring.
 • Geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers.
 • Snel de pagina’s van jouw website laadt.
 • Het mogelijk maakt om aantrekkelijke links te maken.
 • Integratie van diverse sociale media mogelijk maakt.

Webdesign door de specialist

Het bouwen van een website is een tijdrovende klus die je beter aan een specialist kunt overlaten. Studio Webdigi helpt je graag met het ontwerpen van een website die:

 1. Optimaal is voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent in Google.
 2. Een uitstekende gebruikerservaring biedt.
 3. Meer conversies en dus meer omzet oplevert.
 4. Geschikt is voor alle apparaten dankzij responsive design.

Met de visuele pagebuilder van WordPress zorgt ons webdesignbureau voor websites die succesvol zijn in online marketing. We ontwerpen een website die volledig past bij jouw onderneming of organisatie en die het voor je bezoekers gemakkelijk maakt om informatie te vinden en actie te ondernemen. Of het nu gaat om een aankoop of het inschrijven voor je nieuwsbrief, Studio Webdigi maakt het mogelijk.

Professioneel webdesign, content- en online marketing

Een succesvolle website vereist een slimme combinatie van professioneel webdesign, effectieve online marketing en waardevolle content. Het ontwerp van je website bepaalt hoe jouw onderneming zich presenteert aan het publiek en hoe goed bezoekers jouw website kunnen gebruiken. Maar een goed ontwerp alleen is niet genoeg. Het is essentieel om ook waardevolle en relevante content te hebben die interessant is voor jouw doelgroep. Dit is waar content marketing om de hoek komt kijken. Google beloont sites die hun gebruikers meerwaarde bieden met een hogere positie in de zoekresultaten. Daarom is content tegenwoordig een belangrijk onderdeel van elke online marketingstrategie.

Maar er zijn ook andere belangrijke marketingtactieken, zoals linkbuilding, adverteren en het opbouwen van een e-maillijst. Bij Studio Webdigi begrijpen we dat webdesign slechts het begin is. We helpen je graag verder om jouw online marketing te optimaliseren en jouw website om te zetten in een succesvolle online onderneming.

Voor elke organisatie een passend pakket

Bij Studio Webdigi bieden we drie verschillende website pakketten aan, namelijk het Basis, Premium en Maatwerk pakket, zodat we aan de uiteenlopende wensen van onze klanten kunnen voldoen.

Met ons Basis pakket krijg je professioneel vormgegeven webpagina’s die aansluiten bij de huisstijl van je onderneming of organisatie. We zorgen voor een groot aantal functionaliteiten en de beste WordPress-plugins om alles optimaal te laten werken. Je levert zelf de teksten, afbeeldingen en een bedrijfslogo aan en kiest een template uit.

Met ons Premium pakket gaan we nog een stapje verder en krijg je professionele vormgeving op maat. We maken een uniek ontwerp dat volledig is afgestemd op jouw doelgroep en de aard van je onderneming of organisatie. Ook hier lever je zelf de teksten, foto’s en logo’s aan.

Wil je een website die voor 100% is afgestemd op jouw wensen en doelstellingen, dan is ons Maatwerk pakket de beste optie. Voordat we aan het ontwerpen beginnen, bepalen we samen met jou de strategie. Wie is je doelgroep en wat wil je bereiken met je website? Op basis daarvan creëren we een unieke website die helemaal op maat is gemaakt en volledig in lijn is met je doelen. Wij nemen het hele proces van A tot Z voor onze rekening, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

website webdesign

Basis

 

 • Ontwerp in gekozen template
 • CMS van WordPress
 • Alle CMS functionaliteiten
 • Inclusief WP-plugins
 • Inclusief SEO-tool
content marketing

Premium

 

 • Design op maat
 • CMS van WordPress
 • Alle CMS functionaliteiten
 • Inclusief WP-plugins
 • Inclusief SEO-tool
Website laten maken

Maatwerk

 

 • Vormgeving op maat
 • Functionaliteiten op maat
 • Maatwerk plugins en widgets
 • CMS van WordPress
 • Inclusief SEO-tool

Meer info wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Laten we direct starten met een video call!

Neem contact op

Kom in contact

Website laten maken? Stel gerust al je vragen aan onse experts… Wij helpen je graag jouw business online te laten groeien.

Offerte aanvragen

 • Meerdere keuze mogelijk
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

Doddendaal 62 
1082XW Amsterdan

Telefoon

Email

info@studio-webdigi.com

Happy website laten maken
020 - 21 57 020