Hoger in Google?

 

Wij krijgen regelmatig de vraag? Hoe krijg ik me website bovenaan in Google? Om een goed antwoord hierop te geven is het taak om eerst even de basis door te nemen.

Hoe zit het nu ook alweer? Je hebt een prachtige website maar deze scoort niet goed genoeg in de zoekresultaten van de zoekmachine? Met dit artikel willen we je leren hoe u de vindbaarheid van uw website kunt gaan verbeteren. Een goede stap is het halve werk. Uiteindelijk zal u vervolgens zien dat u met belangrijke zoektermen steeds hoger gaat ranken in de zoekmachines. Studio Webdigi is de perfecte partner om mee samen te werken en kan ondersteunen bij deze zoektocht naar de juiste ranking.

De basisbegrippen van zoekmachine optimalisatie

“Hoe krijg ik mijn bedrijfswebsite hoger in de gratis vermeldingen van de Google ranking middels zoekmachine optimalisatie?  “Hoe krijg ik me website bovenaan in Google?

Dit zijn SEO gerelateerde vragen die veel gesteld worden aan onze marketeer. In dit artikel geven wij een aantal tips hoe je zelf  hoger in de organische zoekresultaten naar voren kunt komen.

Hoe krijg ik mijn website bovenaan in Google?

De wijze waarop het algoritme van Google een website en losstaande webpagina’s analyseert en rankt verandert regelmatig. Helaas is er geen standaard manier om op de zoekmachine met succesvol wijze in te spelen. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat hieraan niks is te doen om uw website toch bovenaan in Google te gaan laten scoren.

Er zijn namelijk een aantal bewezen manieren om de zoekmachine te geven wat het wil. Dit levert dan een hogere ranking op. Dit geld voor nu maar ook voor ik de toekomst. Het is dan ook zaak goede kwaliteit te geven aan de content van je website.

De content moet gericht zijn op een specifiek onderwerp met één of meerdere specifieke zoekwoorden. Met deze combinatie maakt u het mogelijk om uw website bovenaan in Google zijn zoekresultaten te komen.

Beter gevonden worden in Google

Hoog scoren in Google? Er zijn talloze voordelen verbonden aan een samenwerking met Studio Webdigi, deze vertellen we je graag persoonlijk in een gesprek. Dit is uiteraard vrijblijvend om kennis te maken. Onze marketeer nodigt u graag uit om te lunchen of een drankje te drinken en eens rustig te bespreken wat uw wensen zijn.

Bel met ons lokale telefoonnummer 020 – 21 57 020 voor het maken van een afsraak. Wilt u met uw website hoog in Google komen, neem dan direct contact met ons op.

Scoren in Google met je website: dit is het geheim?

Hoe de website nu eigenlijk zoekmachinevriendelijk word gemaakt is relatief simpel. De website moet simpelweg voldoen aan de voorwaarde die Google graag ziet. Er zijn verschillende factoren van belang om hoog in Google te ranken. Ook zijn er een aantal specifieke eigenschappen die door Google worden beloond. Dit is het geheim en zo kom je hoog in Google. Hieronder nog een aantal tips die uw verder kunnen helpen.

 1. Een optimale techniek van je website is de voorwaarde voor een goede ranking. Wij werken met het WordPress CMS: zorgt ervoor dat je met behulp van schone websitecodes bovenaan in de zoekmachines kan komen. Het is belangrijk dat Google je website goed kan crawlen. Denk o.a. aan een leesbare ‘sitemap’ en goede link structuur. Uw website moet tevens geschikt zijn voor mobiele platformen en beschikken over een SSL certificaat voor een veilige HTTPS verbinding.
 2. Besteed aandacht aan je content. Het is belangrijk zoveel mogelijk unieke content op je website of webshop te plaatsen. Vervolgens zullen we dit middels een content marketing strategie proces onderhouden. Schrijf bijvoorbeeld om de 2 weken een uniek blogartikel. Om tijd te besparen kunt u dit ook door ons laten doen.
 3. Ook de pagina structuur van je website moet op een logische wijze zijn geordend. Is dit niet het geval dan begrijpt google de inhoud niet en zal je daardoor geen goede ranking krijgen. Een duidelijke website structuur is noodzakelijk om hoog te scoren in zoekmachines. Hoe duidelijker deze structuur is voor zoekmachines als Google, hoe duidelijker de website ook voor de bezoekers zal zijn. Aldus Google.
 4. Google houdt de online reputatie van uw website nauwlettend in de gaten. Plaatsen veel links naar andere websites die naar uw website kunnen linken? Hierdoor zal de populariteit van je website ongetwijfeld gaan verbeteren met als beloning een hogere ranking. De linkbuilding van uw website moet zo uitgebreid mogelijk zijn om hoog in Google te komen. Linkbuilding is in feiten niets anders dan het verzamelen van zoveel mogelijk externe links die naar uw eigen website verwijzen. Toch is complexer dan het lijkt. De externe links dienen aan een specifieke criteria te voldoen. Daarnaast zijn alleen links die door Google kwalitatief hoog ingeschat worden van belang om uw website hoger in Google doen ranken
 5. De keuze van uw domeinnaam is evenmin zo belangrijk. Daarbij geld te regel hoe ouder deze is hoe betrouwbaarder deze in de ogen van google is. Bij het zoeken naar een domeinnaam is het verstandig een keyword te vermelden dit zal een goede meer waarde aan je url geven.
 6. Google heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Google kijkt o.a. naar de server waarop uw website is gehost. Is deze wel betrouwbaar en staat hier geen schadelijke software op. Wat Google betreft is je website direct verdacht als je je niet aan deze regels houd! Natuurlijk heeft dit gevolgen in de zoekresultaten. Ook dient je website binnen 2 seconden volledig te zijn ingeladen. Website caching kan je hierin uitstekend helpen de laadtijd extreem te verbeteren. Een snelle server voor je website van groot belang om de concurrentie af te troeven.
 7. Als laatste is het gebruiken van Social Media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram een goede keuze. Dit geeft Google aan dat jouw website relevant is voor andere online gebruikers.

Navigatie

 • Home
 • Website pakket
 • Diensten
 • Over Ons
 • Wordpress Tips
 • Contact
Betalen met Ideal

Contactgegevens

 • Studio Webdigi Amsterdam®
 • Doddendaal 62 
 • 1082XW Amsterdam
 • (+31)20 2157020
 • (+31)6 - 31 000 165
 • info@studio-webdigi.com
 • www.studio-webdigi.com
 • Kvk-nummer: 66950147

Erkend Webdesign

Geef ons een Review
Onze beoordeling
1
×
Hey goede dag,

Kan ik je ergens mee helpen...... Stuur me een whatsapp of bel op 020 - 2157020