Met Google Ads in de top van de zoekmachine

Val direct op bij je doelgroep in zoekmachine als google

Waarom Google Ads uitbesteden

Adverteren in Google is een pittig proccess. Het is dan ook verstandig deze uit te besteden aan een specialist die hier dagelijks mee bezig is. 

Onze online marketeers beheren inmiddels diverse website die relatief goede leads verzorgen. Wij nemen maar wat graag uw website in ons beheer om hier een succes van te maken.

Meer dan 100 ondernemers uit Nederland kozen ervoor om hun Google Ads campagne aan ons uit te besteden. Onze marketeers hebben alle ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van uw Google Ads campagne.

Erkend Google Partner

Wij zijn een erkend Google Partner. Dat houd in dat onze Ads specialisten jaarlijks hun Ads examens moeten afleggen. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit campagnes.

Geen ingewikkelde contracten!

Een nieuwe zakelijke website laten maken voor uw bedrijf die goed scoren in google? Goede vindbare websites in cms. Direct al uw wensen op deze nieuwe website, dan zit u bij WordPress specialist Studio Webdigi Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Naast een prettig ogende website is het belangrijk dat uw webpagina ook goed vindbaar in GoogleBing of Yahoo is. Niet alleen de techniek speelt hierin een belangrijke rol. Ook voor de teksten en afbeeldingen die op uw webpagina staan hebben daarin een belangrijke rol. Daarbij helpt online marketing bij de interactie met uw doelgroep. Ook kunt u bij Studio Webdigi uw website teksten laten schrijven. Hiermee vergroot u uw online kansen op het wereldwijde web.

Wanneer je een Google ads-campagne door ons laat is de abonnementsperiode slechts voor 6 maanden. Na deze 6 maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen indien u niet tevreden bent met het eindresultaat. Wij doen er alles aan om uw campagne zo succesvol mogelijk voor u te maken. Onze marketeers bouwen de gehele campagne voor u, stellen rapportages in en optimaliseren zo maandelijks de campagne.

Lagere kosten, meer leads

We zien regelmatig ondernemers die zelf een Google Ads account geprobeerd hebben hun account in te richten en dit helaas verkeerd hebben gedaan. Zo adverteren ze in verkeerde regio’s en met te brede zoekwoorden. Hierdoor geven ze geld uit aan onnodige kliks. Door uw campagne bij ons onder te brengen bent u er van verzekert dat alles goed inrichten word en dat uw alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Krijg inzicht in rapportages

Veel bureaus geven uw nauwelijks tot geen inzicht in de geboekte resultaten van je advertentie. Bij ons gaat dat helemaal anders. We voegen u direct toe aan het Google Ads account dat we voor uw campagnes aanmaken. Dit met het doel dat u live kan meekijken hoe alles staat ingesteld. Ook kun je zien hoe wij de campagne voor je hebben ingericht.

Het in zien van je resultaten kan 24/7 met het rapport dashboard die we voor u inrichten in Ads Om een zo specifiek mogelijk rapport te geven halen we gegevens o.a. uit Google analytics en google webmaster tools en koppelen we deze aan google ads. Hier mee kun je tevens in zien hoe de website presteer in de organische zoekvermeldingen in google.

Voor alle zeker sturen we maandelijks alle rapporten per mail naar u toe.

De prijzen per klik varieert van € 0,01 tot € … per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wat wij voor je doen

Wij zetten een Google Ads campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Google ads campagne starten? Wij helpen je opweg

Let’s discuss your project with a cup of coffee

Neem contact op

Kom in contact

Website maken? Stel gerust al u vragen aan onse experts... Wij helpen u graag uw business online te laten groeien.

Adres

Doddendaal 62
1082XW Amsterdam

Telefoon

Email

info@studio-webdigi.com

Een nieuwe website laten maken
Website laten maken
020 - 21 57 020