Website optimalisatie
verhoogt de online
omzet

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

website optimalisatie
zoekmachinevriendelijk

Website optimalisatie – Hoog scoren in Google

Internet is een zakelijk afzetkanaal geworden. Het is belangrijk dat de internetzoekmachines weten wat uw onderneming te bieden heeft. Zij zijn het namelijk die de potentiële klanten naar uw website leiden. Is uw website al zoekmachinevriendelijk? Anders gezegd, is uw website al geoptimaliseerd voor de zoekmachines?

Website optimalisatie? Hoe doe je dat? Geen nood, daar zijn specialistische bureaus als studio-webdigi.com en seo-specialist.nu voor. Profiteer van onze jarenlange expertise op dit vlak. U hoeft echt geen nieuwe website laten maken. Wij nemen uw bestaande website onderhanden. Na een grondige website analyse maken wij een stappenplan voor website optimalisatie. Ons team SEO specialisten en SEO Copyrighters maken uw website weer zoekmachinevriendelijk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw website en onderneming kunnen betekenen, want een gloed nieuwe website laten maken kan óók bij ons.

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

website zoekmachine vriendelijk maken
website zoekmachine vriendelijk maken

Stappenplan van website optimalisatie

Een stappenplan voor de website optimalisatie is natuurlijk afhankelijk van de huidige staat van uw website. Onze specialisten voeren daarom eerst een grondige website analyse uit, waarna er in overleg met de cliënt een passend stappenplan wordt samengesteld.

Waar onze SEO specialisten bij de website analyse onder andere naar kijken: 

 • Technische zaken die te maken hebben met de programmatie en opmaakcode van uw internetsite. Meta tags, robot.txt bestanden, snelheid van het laden van de pagina enzovoorts.
 • Responsiviteit: is uw internetpagina geschikt voor mobiele apparatuur als tablets en smartphones? Het aandeel van de mobiele apparatuur in de zoekopdrachten neemt zeer sterk toe. Ook hier liggen veel kansen voor uw onderneming.
 • Linkbuilding: heeft uw internetpagina voldoende kwalitatieve uitgaande en binnenkomende hyperlinks van andere internetpagina’s en wordt er binnen uw site gelinkt?
 • Is er een sitemap, zodat de zoekmachines snel de inhoud van uw website kunnen scannen?
 • Zijn er geen verbroken links op de website? Deze zogenaamde “404 errors” verlagen de kwalificatie van uw website in de zoekmachines.
 • Integratie en gebruik van Google mijn bedrijf.
 • ”Last but not least”: de teksten. Zijn deze afgestemd op de keywords in de broncode en staan deze in relatie met uw producten en/of diensten?

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’s
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

Waarmee kunnen wij helpen?

Webdesign

creative solutions

Professionele bedrijfwebsite voorzien van de nieuwste technologie. Ale website worden in het wordpress CMS gemaakt en geoptimaliseerd.

SEO

Get more leads

Alle websites worden voorzien van SEO toepassingen waardoor de website direct goed vindbaar is in zoekmachines als google, Yahoo en Bing.

Hosting

With SSL protection

Supper sneller webhosting voorzien van SSD schijven. Wij beschikken over een team expert mbt webhostingen voor bedrijfswebsites.

Website optimalisatie en Google

De zoekmachines brengen de potentiële klanten naar uw webpagina. Er zijn meerdere zoekmachines, maar het is Google die in Nederland meer dan 95% van alle zoekopdrachten voor haar rekening neemt. Voor de website optimalisatie is het dus zeer belangrijk dat de Google zoekmachine precies weet wat uw internetsite te bieden heeft. Het doel van Google is dat een zoeker direct de verwachte informatie vindt. Zo blijven tevreden zoekers Google gebruiken.

Website optimalisatie voor een hoge ranking

Het is belangrijk dat bij een relevante zoekopdracht uw website door Google op de eerste pagina van de resultaten wordt getoond. Bijna niemand kijkt namelijk op de andere pagina’s. Staat het niet op pagina 1, dan wordt er een nieuwe zoekopdracht ingetikt. Wordt uw internetsite op de eerste pagina van de zoekresultaten getoond, dan spreekt men van een hoge ranking. Onze specialisten helpen u hierbij.

SEO voor website optimalisatie voor zoekmachines

Search Engine Optimization, zoekmachine-optimalisatie in het Nederlands. Een serie van acties die een website laat voldoen aan de eisen van de zoekmachine. Relevante teksten (content) en linkbuilding zeer hierbij zeer belangrijk. Profiteer van de kennis en ervaring van onze SEO specialisten en teksten schrijvers. Zij nemen dit gedeelte voor hun rekening. Zo trekt uw website straks meer potentiële klanten. Indien deze potentiële klanten bij u de informatie vinden waarnaar zij opzoek zijn, dan heeft u er weer een lead of klant bij. En dat is weer leuk voor de omzet.

Website optimalisatie en website analyse

Meten is weten. U kent ongetwijfeld uw klanten, maar kent u ook uw potentiële klant? Dat is belangrijk als u uw klantenkring wilt uitbreiden. Gebruiksstatistieken van uw website zijn een zeer belangrijke bron van informatie.

SEO en website optimalisatie

Weet u als ondernemer of de website ook werkelijk bijdraagt aan het resultaat van de onderneming? Haalt u werkelijk het maximale uit uw aanwezigheid op het internet? SEO is zeer belangrijk en maakt gebruik van de website-analyse-gegevens. Onze SEO experts interpreteren de analyse resultaten en zetten deze om in acties om zo uw website zoekmachinevriendelijk te maken en uw klanten een betere customer experience te geven. Hiermee kunt u uw concurrenten een stap voor blijven.

Hulp van Google bij website optimalisatie

Google geeft websitebezitters een krachtige tool in handen, waarmee men inzicht kan krijgen in wie hun website bezoekt: Google Analytics. Hoe vaak wordt de site bezocht? Wat doen de bezoekers op uw website? Welke pagina’s worden bezocht. Hoe komen de bezoekers op uw website? Wat is de leeftijdsgroep van uw bezoekers? Zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Online customer experience: klantenbinding

Het is belangrijk om al deze zaken te weten, zodat u weet wat uw potentiële klanten interesseert. De informatie op de website kan hieraan worden aangepast. Een tevreden klant keert terug. Als men de informatie bij u vindt, gaat men wellicht de volgende keer direct naar uw website. Zo zet u uw concurrent op een nette manier “buitenspel”. Wij kunnen u helpen.

Google Mijn Bedrijf

Steeds vaker hebben zoekopdrachten een lokaal karakter. “Even kijken of er een restaurant in de buurt is. Waar vind ik hier een bloemist? Is er een hotel in de buurt?” We doen het allemaal op onze smartphone. Het is daarom dat ook de zzp’er en lokale winkeliers op het internet vertegenwoordigd moeten zijn.

Met Google Mijn Bedrijf verschijnt uw onderneming bij lokale zoekopdrachten bijna altijd op de eerste pagina van de lokale zoekresultaten. Onze experts kunnen dit snel voor u inrichten en met een kleine uitleg kunt u ook zelf de online zichtbaarheid van uw onderneming vergroten. En dát heeft weer positieve gevolgen voor uw omzet.

studio-webdigi.com, laat ons het werk doen, dan heeft ú het profijt!

geoptimaliseerde website
website laten maken
Search Engine Optimization
SEO Specialist
SEO

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialistern die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Daag ons uit voor een vervolg opdracht

Studio Webdigi Google Partner | Website laten maken

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe...

R

Hoog in google

R

Winstgevende website

R

Professionele site

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

R

Extra snelle webhosting

R

Met SSL beveiliging

R

In WordPress

Offerte aanvragen

Google partner

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by