kruimelpaden instellen

door mei 6, 2020Uncategorized0 Reacties

Met kruimelpaden ook wel broodkruimels genoemd kun je structuur geven aan de interne links. Zo laat je zien op welke pagina de bezoeker zicht bevind. Bij webwinkels als bol.com zie je vaak een link onder de header waar staat: u bevindt zich hier: home – product categorie – productnaam. DIt kan handig zijn voor websites met veel pagina’s of blog artikelen. Door het inzetten van kruimelpaden geen je google bot aan wat de structuur is en welke paden bezoekers afleggen.

Ook met de Yoast plug-in die we als eerste hebben uitgelicht kun je heel eenvoudig kruimelpaden aanleggen op je website. In de SEO tool op de interne links pagina onder het kopje SEO vind je de code voor het plaatsen van de breadcrumb. Deze code word vaak samen met de pagina titel in de header geplaatst.

Laat je pagina beter scoren met interne links

Indien je een pagina beter wil laten scoort in Google dien je ervoor te zorgen dat deze pagina meerdere pagina verwijzingen naar die pagina krijgt. Dit kun je doen door belangrijke woorden klikbaar te maken en deze te laten verwijzen naar de desbetreffende pagina die beter moet scoren. Hier zijn eventueel plug-ins voor maar ik raad aan dit  handmatig te doen waardoor je de kwaliteit van de links zelf kunt bepalen.

020 - 21 57 020