huisstijl ontwerpen

door mei 6, 2020Uncategorized0 Reacties

Heb je een professioneel logo, visitekaartjes en briefpapier nodig voor je bedrijf? Voor € 399,- ontwerpen we een professioneel logo voor u en maken we bijpassende visitekaartjes, flyers en briefpapier. Een goede start is het halve werk.

Goede logo’s laat een goede indruk achter. Een goed logo herken je uit duizenden, is makken te herkennen en maakt direct duidelijk waar het over gaat. Het ziet er professioneel uit. Het gehele plaatje klopt helemaal. Ook herkennen we slechte logo’s. Het is nu eenmaal verstandiger een logo te laten maken.

Gewoon een écht logo laten maken

We zijn er helder over. De meeste kleine ondernemers of ZZPers knoeien maar wat aan met het maken van een bedrijfslogo. Om kosten te besparen laten zijn geen professioneel logo maken. Helaas zien 9 van 10  zelf gemaakt logo er onprofessioneel en goedkoop uit. Wij raden u echt aan een professioneel logo te laten ontwerp door onze ontwerpers die hier voor geleerd hebben. Het zier er professioneel uit geeft kracht aan je diensten en laat in 1 oogopslag zien waar het overgaat.

Logo laten maken: € 299,- eenmalig

Aan de hand van uw informatie maken onze ontwerpers 3 verschillende logo voor uw bedrijf waaruit u mag kiezen. Het logo kunt u gebruiken voor al uw reclame doeleinden. U kunt er dus mee doen wat je wilt.

Complete huisstijl laten maken: € 350,- extra

Wilt u direct een complete huisstijl laten opmaken door onze ontwerpers. Met het logo dat we reeds voor u hebben ontwerpen? Voor €350,- extra maken we ook briefpapier, visitekaartjes, flyer en enveloppen. Bij oplevering krijgt u alle opmaak bestanden zodat u er mee kan doen wat u wilt.

020 - 21 57 020