De juiste beveiliging

door mei 6, 2020Uncategorized0 Reacties

Het ‘groene slotje’

Ook wij hebben hem zelf voor gegarandeerde veiligheid rondom uw data van de website. Net zoals bij de bekendere website en grote webshop kunnen we nu ook in uw website zo’n slotje plaatsen. Dit betekent dat de hele website extreem goed is beveiligd smiddels een SSL encryptie. Door SSL kunnen kwaadwillende niet meer mee luisteren of mee kijken. Daarnaast straalt het enorm veel vertrouwen uit naar al uw klanten en zal Google uw website hiervoor belonen voorrang te krijgen in de zoekresultaten.

Uw website beveiligd met SSL encryp

Google heeft reeds aangekondigd dat website met een SSL encrypt voorrang krijgen op website die deze SSL beveiliging niet hebben. Hiernaast straalt zo’n groen slotje betrouwbaarheid uit naar uw klanten en bezoekers. Tevens zorgt dit voor een hogere conversie en beschermt het uw website tegen kwaadwillden online.

 

Complete installatie en configuratie

Wanneer uw het SSL certificaat bij uw website bestelt hoeft u daar zelf niks voor te doen. Wij verzorgen de installatie en configuratie op de server en zorgen ervoor dat alle urls in uw website worden omgezet naar https://

Kosten ssl certificaat

Voor onze  SSL certificaat betaalt ueenmalig € 45,- voor de installatie. Daarnaast kost een basic SSL certificaat € 35,- per jaar. Een op naam te stellen SSL certificaat Wildcard € 67,46 per jaar.  Een op naam te stellen SSL certificaat UitgebreideValidatie € 127,46 per jaar.

 

Voordelen van een SSL certificaat

  • Hoger in Google
  • Betrouwbare naar je bezoeker
  • Veiliger voor bezoekers
  • Hogere conversie
  • Geen waarschuwingen meer van virusscanners of browsers
020 - 21 57 020