Indrukwekkende

Website Laten Maken

met een winstgevende online marketing voor je bedrijf
Wij helpen om meer verkopen via uw bedrijf te genereren

Een indrukwekkende website laten maken en goed vindbaar in Google.

Winstgevende goede vindbare sites voor bedrijven, overheidsinstantie en zzp-ers.

Een nieuwe website laten maken die goed gevonden worden in zoekmachines door uw potentiële klanten? Dat is exact wat wij bij Studio Webdigi voor onze klanten doen. Wij maken met een team aan online specialisten vanuit Amsterdam goede vindbare sites omwillen van bedrijven, overheidsinstanties en zzp-ers. Al onze sites zijn “responsive” mobiel maar zeker zoekmachine vriendelijk gebouw waardoor u de beste prestatie zult behalen. Jouw site is toch het visitekaartje waar u uw potentiële klanten ontvangt en met hen in contact komt. U wilt toch ook gevonden worden? Met onze sites optimalisatie kunnen potentiële klanten uw ook echt vinden.

Alle sites die we maken zijn geweldig vormgegeven, kunnen eenvoudig worden beheerd met de kracht van de page builder in het WordPress CMS. De webpagina worden namelijk zo ingericht om klanten te helpen en bovendien draagt een professionele bedrijfswebsite bij aan de vindbaarheid in Google. U wilt namelijk gevonden worden door prospects en deze omzetten in leads. Als ondernemer kun je daarom niet zonder zo’n site. Ook ‘n website laten maken voor uw bedrijf of instantie vul dan het formulier op de site in dan nemen wij contact met u op.

R

Zoekmachine vriendelijk

R

Professioneel design

R

Mobielvriendelijk

R

Persoonlijk contact

R

Goede vindbare website

Winstgevende bedrijfswebsite laten maken

Laten We Starten

Website Design

Conversion Optimization

Content Marketing

Email Marketing

Meer bezoekers, leads en klanten. Een website laten maken voor ‘t bedrijf, overheidsinstatie of als zzp-er

Een nieuwe website laten maken voor uw bedrijf in Amsterdam of elders in het land die goed scoren in google? Goede vindbare website in het wordpress cms. Direct al uw wensen op deze fantastische webpagina, dan zit u bij WordPress & SEO specialist Studio Webdigi Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Naast een prettig ogende site is het belangrijk dat uw webpagina ook goed vindbaar in Google, Bing of Yahoo is. Niet alleen de techniek speelt hierin een belangrijke rol. Ook de teksten en afbeeldingen die op uw webpagina staan hebben daarin een belangrijke rol. Daarbij helpt online marketing bij de interactie met uw doelgroep. Meer uit uw site halen? Dan kunt u bij Studio Webdigi ook uw content laten schrijven. Hiermee vergroot u uw online kansen op het wereldwijde web.
Marketing

Wat we doen

Websites maken voor bedrijven met een winstgevend online marketing.
Marketing
Website Design
Content Marketing
Advertising

300+

Google First Page Rankings

2345+

Websites gebouwd

25+

Jaar ervaring

Goede vindbare website is de kern van online success.

Bereik sneller uw doelen met een professioneel gemaakte site van Studio Webdigi. Wij helpen uw helemaal op weg en zetten zo uw online business voor uw op.

Waarom kiezen voor Studio Webdigi 

 • Complete site voor je bedrijf
 • Conversiegerichte site voor zzp-ers
 • Winstgevende online marketing
 • Professionele website voor het MKB
 • Meer leads uit uw online business
 • Google Ads
 • ZZP-ERS
 • Goede vindbare site 
 • WordPress CMS
 • Mobiel-vriendelijke

Een website laten maken als ondernemer.

Een professionele website laten maken? Zakelijk design in CMS gemaakt? Studio Webdigi is de WordPress specialist uit Noord Holland, heeft ruim 15 jaar ervaring met het maken van een professionele wordpress website. Het maakt niet uit of u recent gestart bent als zzp’er of dat u eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Ik ga graag voor u aan de slag met het bouwen van een goede vindbare wordpress website. Studio Webdigi maakt dus gebruik van het WordPress CMS tijdens het maken van uw bedrijfswebsite. Waarom wij wordpress gebruiken voor u website? Dit is o.a. het meest gebruiksvriendelijke platform om mee te werken dat te allen tijde kan worden uitgebreid.

 

Een professionele website gemaakt in het beste CMS ter wereld!

Het grootste voordeel als u een WordPress wit website laten maken bij Studio Webdigi is dat de website technisch geoptimaliseerd word voor Google. Goede vindbare websites kunnen makkelijkers worden doorlopen door google hierdoor wordt de content op jouw website goed geïndexeerd door zoekmachines als Google met dus het voordeel dat u website makkelijk gevonden zal worden en relevant is voor google. Daarnaast ondersteund ons CMS je met verschillende technische functionaliteiten waarmee we de vindbaarheid van u WordPress website nog meer zullen verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-functie om titel en korte omschrijving mee te geven. Ook controleert deze tool of alles goed staat ingesteld voor een trefwoord waarop u gevonden wilt worden. Direct goed van start. Kies voor de kennis van Studio Webdigi. Meer uit uw website halen? Overweeg gebruik te maken van Content marketing voor meer zoekvolume naar je website.
Website laten maken
R

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

R

Geoptimaliseerde code

R

Sitemap generator

R

Keyword checker

R

Aangemeld in Google

R

Zoekmachine vriendelijke url’s

R

Hoog in Google

R

Meer dan 15 jaar ervaring

Ons geleverd werk

Succes verhalen

houten vloeren schuren

Schuur Expert 

Keramisch parket

Flevisteen 

Installatiebedrijf

Bonvie Installatie  

Reviews
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Voor ons bedrijf waren wij opzoek naar een partij die niet alleen de website kon maken maar ook in zijn of haar beheer wilde hebben. Onze keuze op Studio Webdigi is voor ons de top. Goede website die super snel is en ook nog eens goed scoren in zoekmachines.
RUBEN FEENSTRA

 • review rating 5  Onze website was totaal niet vindbaar in de zoekmachine. De SEO Specialisten van Studio Webdigi hebben er voor gezorgd dat onze website goed vinbaar is waardoor klanten nu ook bij ons uitkomen op de website. Heel erg bedankt voor de goede serverice. Een warme aanbeveling voor je bedrijf

  thumb danielle van de sande

  review rating 5  Voor onze autoverhuur waren wij opzoek naar een bedrijf die onze website kon gaan realiseren. Na 2 weken een geweldig resultaat, mooie nieuwe website die ook nog eens goed scoren in google en andere zoekmachines. Een echte aanrader voor je bedrijf als je echt gevonden wilt worden.

  thumb Robert van den Bos

  review rating 5  Voor ons bedrijf waren wij opzoek naar een partij die niet alleen de website kon maken maar ook in zijn of haar beheer wilde hebben. Onze keuze op Studio Webdigi is voor ons de top. Goede website die super snel is en ook nog eens goed scoren in zoekmachines.

  thumb Martijn Jansen
 • review rating 5  Bedankt jongen voor het geleverde werk. Wat een geweldige westen is dat geworden zeg..... Heel erg blij mee en me eerste offerte aanvraag is ook al binnen dat na 2 dagen live zijn.

  thumb Ruben Feenstra

  review rating 5  Hartelijk dank voor jullie geweldige werk dat jullie voor onze vastgoed bureau geleverd hebben. Nieuwe website laten maken en dan ook nog een first page op google. Geweldig toch......

  thumb Sandera van Zeven

Neem contact op

Kom in contact

Website laten maken? Stel gerust al u vragen aan onse experts... Wij helpen u graag uw business online te laten groeien.

Adres

Doddendaal 62 
1082XW Amsterdan

Happy
Bel met 020 - 21 57 020