Schuur Expert

Succesverhaal van Schuur Expert

Flitsende website voor Schuur Expert

Ruim 25 jaar ervaring in Webdesign en online marketing

Schuur Expert verzorgt parketrenovatie door heel Nederland. Bij de onderneming hoort een passende website voor alle bezoekers. In de praktijk werken ze veel binnen de kamers van de klanten. Juist voor zo’n bedrijf heeft het zin zich digitaal te presenteren. Een allround firma door heel Nederland wil in alle uithoeken van het land gevonden worden. Er komt veel vakmanschap kijken bij het parket schuren in allerlei huishoudens. Het zou een gemiste kans zijn als een eigen webpagina ontbreekt of weinig voorstelt op het internet. Ze willen op een goede manier opvallen terwijl we samen Schuur Expert professioneel laten zien. Een ware specialist in zijn beroep is van verschillende markten thuis en weet zichzelf ook digitaal neer te zetten. Met een paar vaardigheden kom je zelf ook een eind op weg naar je online visitekaartje, maar kenners staan altijd klaar om bij te springen.

Val op met je bedrijf

Wij zetten je bedrijf op de kaart en maken deze kenbaar bij het publiek.

Winstgevende online marketing

Bewezen online marketing strategie die u omzet doet stijgen

Resultaat

Jaarlijkse groei van uw klanten bestand met bewezen strategie

Digital Strategies for Real Businesses

De opzet voor de site

Voor een goede parketrenovatie heet Schuur Expert iedereen van harte welkom. Dezelfde boodschap hoort ook over te komen op de gebouwde website. Stel je voor dat een bezoeker het bedrijf voor de eerste keer leert kennen. Hij of zij krijgt meteen een positieve eerste indruk als ze zich van hun beste kant laten zien. Je wil direct lezen waar je aan toe bent als je nadenkt over parket schuren. Bij iedere stap verplaats je jezelf als websitebouwer in hoe de informatie overkomt op de pagina. Roepen de koppen boven de teksten nog vragen op? Zijn alle voor de hand liggende gegevens binnen een oogopslag te vinden? Voor een klantvriendelijke uitwerking van de wensen heeft Studio Webdigi de site in WordPress gemaakt. Ideaal voor een onderneming als Schuur Expert dat vooral offline diensten aanbiedt, maar wel online gevonden wil worden. De klant heeft de keuze tussen basis, premium of zelfs maatwerk.

Een warm digitaal ontvangst

Met het oog op Schuur Expert kijkt de maker ook naar de toon van de website. Bepaalde informatie mag om te beginnen nooit ontbreken op het webadres. Het zou een onvolledig beeld van het bedrijf geven als je te weinig uitleg deelt. Vooral met de gedachte aan de nieuwe bezoekers die nog nadenken over parket schuren of een houten vloer schuren. Het is belangrijk dat de teksten bestaan uit uitnodigende woorden en dat ze een compleet beeld van het bedrijf krijgen. Alleen deze uitblinker in parketrenovatie weet zelf het beste hoe ze zich onderheiden van andere aanbieders. In de wandelgang of bij een afspraak met een klant helpt het als medewerkers naar de website kunnen verwijzen. Wie weet komen bezoekers via kennissen op de website van Schuur Expert terecht. Een renovatie betekent namelijk dat je nog jaren veel plezier hebt van je houten vloer.

Voorwaarden voor het eindresultaat

Behalve naar de inhoud kijken we voor Schuur Expert ook naar de uitstraling van het totale plaatje. De afbeelding en het kleurgebruik versterken de woorden als ze bij elkaar aansluiten. Beelden ondersteunen de teksten, bijvoorbeeld met een actieve foto van parket schuren in huis. Aan het eind van het project zie je of de ontwikkelaars grip houden op het geheel. Of ze weergeven wat ze willen zonder te ingewikkeld te denken. De kleuren zeggen veel over wat een bedrijf uit wil dragen naar de buitenwereld. Daarom kijken we of we iets terug laten keren van een logo of ontwerp, bijvoorbeeld op een wagen van de zaak. Met wat creativiteit verwijs je al snel naar Schuur Expert voor een eenheid van de totale uitstraling. Het vergroot de herkenning voor iedereen als bepaalde kleuren of beelden terugkeren. Klanten onthouden de onderneming waar ze terecht kunnen voor parket schuren voortaan een stuk beter.

 

Gemakkelijk op de digitale weg

Ook zo’n online business opzetten voor jouw bedrijf of organisatie? Een wereld gaat open wanneer je net als Schuur Expert meer uit je mogelijkheden haalt. Voor vele ondernemers blijven diensten in de echte wereld voorop staan. Maar als je ze overbrengt naar het web dan vullen ze elkaar alleen maar aan. De boventoon kan net als bij Schuur Expert nog steeds bij de offline wereld liggen, maar een website vergroot je bereik. Ondertussen kan het interessant zijn om eens te zien wat een eigen pagina los maakt. Zo lastig met allerlei codes of moeilijkheden hoeft het totaal niet te zijn. Door middel van WordPress lukt het ook een minder ervaren beheerder de website bij te houden. In de toekomst komt het veel professioneler over als je naar een klantvriendelijke website kan verwijzen. Mensen weten je veel beter te vinden in deze tijd waarin de beeldschermen steeds meer de overhand nemen. Als tip geven we mee om de website ook na de lancering af en toe bij te werken. Veel onderhoud vraagt het niet, maar het komt beter over als de bezoeker meteen het laatste nieuws leest. Met contactgegevens goed in beeld weten ze je gelijk te bereiken voor je diensten.

Want To Know What We Can Do For You?

Let’s discuss your project with a cup of coffee

Neem contact op

Kom in contact

Website maken? Stel gerust al u vragen aan onse experts... Wij helpen u graag uw business online te laten groeien.

Adres

Doddendaal 62
1082XW Amsterdam

Telefoon

Email

info@studio-webdigi.com

Een nieuwe website laten maken
Website laten maken
020 - 21 57 020