Onze Werkwijze

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

Wij nemen het technische deel uit handen.

Een nieuwe zakelijke website voor uw bedrijf, daar komt veel bij kijken.

De nieuwe website is alleen samen te realiseren. Jij kent Immers je markt, je bedrijf en je klanten stukken beter dan wij. Om de website zo goed mogelijk aan te laten sluiten sturen we je ons aanleverdocument. Hierin vragen we je alle informatie, teksten en wensen voor de website op te geven. Met deze informatie gaan we dan weer aan de slag om jouw website te bouwen.

Webdesign zonder gedoe! Snel en professioneel online.

Als Startende ondernemer of ZZP’er heb je het druk zat om je bedrijf goed op de markt te krijgen. Dat snappen we bij Studio Webdigi heel goed. Door het technische deel van het maken van de website uit handen te nemen kun jij je blijven richten op de doelen die je gesteld hebt. Wij verzorgen de opbouw van je complete bedrijfswebsite. We hebben hiervoor alleen de teksten en afbeeldingen nodig om de website te vullen. Te druk en hierdoor geen tijd om zelf teksten te schrijven? Dan kunnen copywriters jouw teksten schrijven.

Stap 1: Teksten, Logo’s en Afbeeldingen aanleveren.

Nadat je akkoord bent gegaan op de offerte, ontvang je een PDF van ons hoe u dient aan te leveren. Lastig om zelf je teksten te schrijven? Geen probleem, onze copywriters schrijven wat graag je teksten. Ook vragen we in het aanvraagdocument naar je social-media bedrijfspagina’s, zodat we je website meteen kunnen koppelen aan je Facebook pagina,  Twitter profiel en LinkedIn profiel. Tevens leggen we je precies uit hoe je je logo en fotomateriaal kan aanleveren. Heb je geen goede foto’s om te gebruiken? Geen probleem hoor, wij beschikken over professioneel fotomateriaal.

Stap 2: Conceptversie voor de eerste indruk.

Nu je alles hebt aangeleverd kunnen we gaan starten met bouwen. We nemen telefonisch contact met je op om het design van je website te bespreken. Samen met onze designers en webbouwer neem je de mogelijkheden van je website door, samen bepalen we welk design als uitgangspunt gebruikt gaat worden voor je nieuwe website. Uiteraard kun je aangeven wat voor type fotomateriaal en kleuren we in je website moeten gebruiken. Met jouw input, de aangeleverde teksten, logo’s en al het fotomateriaal gaat onze webbouwer aan de slag om de website precies zo te bouwen zoals jij die voor ogen hebt.

Stap 3: Website bespreking en check-up fase

Na een week is de nieuwe website zo goed als klaar en kunnen we de website opnieuw bespreken. Wij noemen dit de check-up fase waarin we gaan kijken of onze webbouwer de website comfort afspraak is gemaakt.  Wij begrijpen heel goed dat je de website eerst wilt goedkeuren voordat je hem online zet voor je bezoekers.  Daarom ontvang je binnen 3 dagen een link met een preview waar je de website kun inzien. De preview is een volledig werkende om uitgebreid testen.

Stap 4: Het online plaatsen van de website

Na wat correctie te hebben doorgevoerd en je echt 100% tevreden bent over het eindresultaat van jouw website kunnen we deze live gaan zette. We zullen de website vanuit onze test omgeving gaan verplaatsen naar de juiste webserver.

Natuurlijk blijven we je voorzien van Support

Nu we je website online hebben gezet ontvang je van ons de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je beheersysteem. Hiermee kan je vanaf elke PC, laptop, tablet en zelfs je mobiel op je website inloggen en delen van de inhoud aanpassen. Ook sturen we je de link van onze you-tube kanaal zodat we je kunnen laten zien hoe eenvoudig het is om aanpassingen te maken. Natuurlijk mag de handleiding niet ontbreken. Tevens vind je vele aanwijzingen binnen je CMS. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je even hulp nodig? Dan kan je ons gratis advies of hulp vragen via chat, e-mail en telefoon.

Want To Know What We Can Do For You?

Let’s discuss your project with a cup of coffee

Neem contact op

Kom in contact

Website maken? Stel gerust al u vragen aan onse experts... Wij helpen u graag uw business online te laten groeien.

Adres

Doddendaal 62
1082XW Amsterdam

Telefoon

Email

info@studio-webdigi.com

Een nieuwe website laten maken
Website laten maken
020 - 21 57 020