facebook

Zakelijke website voor uw bedrijf

Goede vindbare website voor zzp-ers en bedrijven, conversie gericht, mobiel vriendelijk en direct klaar voor online business

Het belang van een zakelijke website

Een website laten bouwen is voor ondernemers anno 2019 simpelweg een must. Werd een website voorheen nog wel eens beschouwd als een veredeld visitekaartje, tegenwoordig valt of staat het succes van (veel) bedrijven met een goede, functionele website. De investering voor een zakelijke website voor uw bedrijf verdient zich doorgaans snel terug, helemaal als uw website SEO geoptimaliseerd is en hoog in Google scoort. De moderne bedrijfswebsite is conversie gericht en zal meer omzet genereren. Een professionele website voor bedrijven en zzp-ers hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. In de wetenschap dat de consument tegenwoordig het liefst de zaken online regelt, kunt u als moderne ondernemer niet zonder een functionele website die voldoet aan de vraag van de consument.

Studio Webdigi

Een must voor serieuze ondernemers

U kunt simpelweg net zonder zakelijke website voor uw bedrijf en is een website laten bouwen een must voor elk grote en kleinere ondernemer. Alleen dan boek je ook online succes. Laat u bijstaan door professionals om tot de best denkbare resultaten te komen en ervaar hoe snel u meer leads, bezoekers en dus omzet genereert met en goede zakelijke website.

Online visitekaartje

Een zakelijke website voor uw bedrijf is overigens nog steeds wel degelijk ook een online visitekaartje van uw bedrijf. En zoals u weet krijgt u maar een keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een professionele website voor bedrijven en zzp-ers. De consument wordt steeds kritischer en ziet uw website er allesbehalve modern uit en vindt de consument niet meteen de gezochte informatie, dan zoeken ze zonder twijfel snel verder. Vergeet niet dat de concurrentie – zeker online- moordend is. Bovendien is een responsive design tegenwoordig bittere noodzaak. De consument zoek informatie tegenwoordig namelijk vooral via de mobiele telefoon. Is uw website niet aangepast aan de afmetingen van een mobiele telefoon, dan zal de klant snel wegklikken en zijn heil elders gaan zoeken. Bovendien is de kans klein dat die klant ooit nog eens opnieuw uw website zal bezoeken. Dit geldt overigens ook voor de laadtijd van de website, Duurt het te lang voor de consument ziet wat u te bieden heeft, dan haakt de klant af. En het is niet ondenkbeeldig dat u die klant niet op uw website terugziet.

Een website laten maken

Behalve dat u al uw bedrijfsgegevens openbaar maakt op de zakelijke website voor uw bedrijf – u bent overigens wettelijk verplicht bepaalde zaken op uw website te benoemen – betekent een website laten bouwen tegenwoordig veel meer. Met uw website kunt u namelijk geld verdienen, en dat vaak al heel snel. Het is dan echter wel zaak met een professioneel bedrijf in zee te gaan om een website te laten bouwen die zorgt dat uw website conversie gericht is, dat u snel meer bezoekers op uw website kunt genereren en dat uw website SEO geoptimaliseerd is. Een website laten maken is een van de eerste zaken die u als ondernemer regelt.

Technisch geoptimaliseerde website

Uiteraard bent u zelf voor het overgrote deel verantwoordelijk voor de inhouw op uw website en hoe uw website er uit gaat zien. U voorziet de makers van de nodige input en maakt uw wensen duidelijk. Samen met een professioneel bureau worden die wensen en de (on)mogelijkheden besproken en doet het bedrijf aanbevelingen op grond van de opgedane ervaring en kennis. Ook worden de doelstellingen van de website besproken. Met al die informatie gaat het bureau vervolgens aan de slag. Mocht u startende ondernemer zijn en nog geen eigen huisstijl heeft- wel heel belangrijk, vanwege de herkenbaarheid van uw bedrijf- dan krijgt u daar uiteraard ook hulp bij. De specialisten zullen u vervolgens een technisch geoptimaliseerde website bieden, met een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u zelf heel snel uw website op de best denkbare manier bij kunt houden. Uiteraard betekent het laten bouwen van een zakelijke website voor uw bedrijf dat u over een SEO geoptimaliseerde website die conversie gericht is en hoog in Google scoort. Meer weten? Kijk dan vandaag nog op www.stuio-webdigi.nl.

SEO geoptimaliseerd betekent onder meer het gebruiken van de juiste zoekwoorden, zodat de consument als hij of zij zoekt naar een bepaald product sneller op uw website uitkomt. Ook inhoudelijke sterke content helpt om snel meer leads en dus meer omzet via uw website te genereren. Door het gebruiksvriendelijke gebruikerssysteem kunt u daar eenvoudig zelf mee aan de slag en kunt u zelf heel snel uw vindbaarheid vergroten. Uiteraard zorgt u dat er regelmatig interessante, nieuwe content op uw website te vinden is, ook een belangrijk aspect in het al dan niet succesvol zijn van een zakelijke website,

Starterspakket of maatwerk voor uw zakelijke website

Een professionele website voor bedrijven en zzp-ers maakt u zo duur als u zelf wilt. U kunt kiezen voor een starterspakket, maar ook kiezen voor maatwerk. Uiteraard hangt er aan deze twee verschillende opties een verschillend prijskaartje. U kunt ook eest kiezen voor een basic website en later de functionaliteiten eventueel verder uitbreiden. Overigens is het wel zo dat een goede website alleen niet voldoende is om online succes te boeken. Het vraagt ook om een gezonde portie energie en tijd.

Ook complete ontzorging is mogelijk

Mocht overigens blijken dat u toch moeite heeft om gevonden te worden op internet en te weinig bezoekers uw site bezoeken, dan kunt u ook daar hulp bij krijgen. U kunt zelfs kiezen voor complete ontzorging. In dat geval worden bijvoorbeeld ook uw marketingcampagnes voor u geregeld en geoptimaliseerd, ook als deze campagnes al lopen. U kunt zich dan bezighouden met zaken waar u goed in bent. In ondernemen dus, aan werken aan de groei van uw onderneming

Een zakelijke website verdient zichzelf terug

Vooral startende ondernemers laten online veel kansen liggen. Een zakelijke website voor uw bedrijf kost dan weliswaar geld, zonder website laat u nog veel meer geld liggen. Een zakelijke website voor uw bedrijf verdient zichzelf terug. Behalve voor het laten bouwen van een zakelijke website voor uw bedrijf kunt u ook overwegen om meteen een webshop te laten bouwen waarop u uw producten en diensten ook online aanbiedt. Bewezen is ondertussen dat offline (uw fysieke winkel dus) en online elkaar versterken. Bovendien worden aankopen meer en meer online gedaan en dus is het laten bouwen van een professionele webshop ook echt iets om serieus over na te denken.

Website laten maken
Zakelijke website voor uw bedrijf
Professionele website in CMS
Zakelijke website laten maken voor uw bedrijf
Professionele Zakelijke website voor uw bedrijf

Navigatie

 • Home
 • Website pakket
 • Diensten
 • Over Ons
 • Wordpress Tips
 • Contact
Betalen met Ideal

Contactgegevens

 • Studio Webdigi Amsterdam®
 • Doddendaal 62 
 • 1082XW Amsterdam
 • (+31)20 2157020
 • (+31)6 - 31 000 165
 • info@studio-webdigi.com
 • www.studio-webdigi.com
 • Kvk-nummer: 66950147

Erkend Webdesign

Onze beoordeling
google partner