Overzicht van diverse WordPress Tips

Heb je een WordPress website en zit je met problemen of heb je vragen en zoek je antwoorden. Wellicht kun je hier je antwoord vinden. In onze rubriek WordPress tips geven we antwoord op vragen en leggen we diverse plugins uit. Ook geven we oplossingen met problemen binnen je WordPress website.

Internet Explorer issues

Wij krijgen regelmatig het verwijt dat de website niet werkt op de browser van microsoft internet Explorer op systemen die draaien op windows 7, 8 en 10. Bij deze willen wij duidelijk maken dat IE voor diverse problemen zorgt en bij voorbaat al is uitgesloten door CMS systemen als WordPress. In de laatste update van WordPress en andere CMS systemen word deze browser niet meer ondersteund.

seo-mistakes (1)

negatieve SEO-factoren

Negatieve SEO factoren zijn helemaal niet goed voor je SEO ik heb hier een aantal zeer belangrijke punten voor je opgeschreven waar je op zou moeten letten als je met SEO bezig gaat. Mocht je toch een van deze fouten hebben begaan probeer deze dan snel op te lossen.

SEO

10 belangrijke SEO tips

Door het lezen en opvlogen van deze tips zal je website binnen no time een betere presteren dan ooit. Vragen na het toepassen van deze SEo tips? Of een onderwerp bespreken….. Plaats dan een reactie onder dit artikel op deze pagina.

Hacker-silhouette

WordPress tegen hacker beveiligen

Het WordPress CMS is op zich veilig genoeg, toch hoor je dat door de vele plugins en themes je WordPress onveiliger kan worden. Hiernaast is het ook mogelijk dat je WordPress niet goed hebt geïnstalleerd of juist een slechte gebruikersnaam/wachtwoord-combinatie hebt gekozen.