Complete website voor het MKB en of zzp’ers

Ben je reeds voor je zelf begonnen? Dit worden spannende tijden voor je. Een goede presentatie kan dan niet uitblijven. De eerste indruk is vaak de meest belangrijke daarom is een website anno 2017 onmisbaar voor jouw onderneming. Je website is de online etalage voor je potentiële klanten. Tegelijkertijd is je website meer dan slechts een online visitekaartje. Je website moet zo werken dat het je klanten kan dienen. Dan zit je helemaal aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in WordPress en weten hier betaalbare professionele website in de maken. Bij Studio Webdigi hebben we dan ook een mega scherpe deal voor jouw om als starter een warm welkom te heten op het online platform.

Start vandaag nog met het bouwen van jouw nieuwe website maak gebruik van het formulier en geeft de geldige couponcode op. De couponcode zijn op onze facebook, twitter en goog+ pagina te downloaden. Ook zijn deze bij diverse ondernemerscoaches in handen zodat deze starters een mooie betaalbare website kunnen laten maken.

 

Bedrijfswebsite in CMS €499,- ex btw

Bij Studio Webdigi bouwen we een complete website voor jouw bedrijf. De website word in het WordPress CMS gemaakt zodat je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken en de website zelf kunt gaan bijhouden of beheren. Nadat onze professionals jouw website hebben vormgegeven leren we je hoe je met deze website kunt werken. Dit doen we aan de hand van video instructie op onze youtube kanaal.

 

All-in-one inclusief 1 jaar hosting + domeinnaam

Om deze hele deal nog mooier te maken maken wij deze compleet met 1 jaar hosting + domeinnaam. Tevens is de duur van dit contract 1 jaar daarna zal het automatische over worden gezet naar een Webhosting plus account van € 15,- per maand. Hierin zitten de hosting kosten en die van de domeinnaam inbegrepen. Ook maken we hierin back-ups en kunnen we je blijven voorzien van support.

Direct aan de slag