Webdesign van Studio Webdigi

Studio Webdigi is een jonge frisse website bouwer, wij maken goedkope website in CMS systeem en optimaliseren deze voor zoekmachine als Bing, Google en Yahoo. Met een geoptimaliseerde website kunt u net zoveel omzet behalen als alle grote concurrenten. Wij bouwen website’s die zeer doeltreffend zijn, goed scoren in zoekmachines als Bing, Google en Yahool en in de smaak liggen bij uw klanten. Al onze website’s zijn zeer eenvoudige te beheren nadat wij de website voor u klaar hebben. Wij zijn van mening dat ook u met de juiste strategieën online geld kunt verdienen en daar werken wij graag aan mee.

Daarom werk ik graag met kleine en startende ondernemers die ook voor online succes gaan. Met onze kennis van het maken van website’s en u kennis van uw business bouwen samen aan een mooie online toekomst. Wij zijn niet voor niks de goedkoopste webdesigner in Amsterdam.

Waarom nog wachten bel ons 020-2157020 of mail ons op info@studio-webdigi.com dan kunnen we direct starten met het bouwen van de nieuwe website. Als u deze nu door ons laat bouwen profiteert u direct van een scherp tarief.

Website geschikt voor desktop, tablet & smartphone

 • Je nieuwe website is helemaal geoptimaliseerd voor zowel uw pc, laptop, smartphone en tablet.
 • Website zoekmachine vriendelijke.
 • Alle website’s die wij leveren, leveren wij met een uniek responsive webdesign in het wordpress CMS.
 • Wij leveren de beste na zorg. Het succes van uw online business staat voorop. Wij leveren u dan ook 24/7 professionele support.
 • Al onze website’s zijn voor €499,- MEGA scherp geprijst

Waar Wij Goed In Zijn

 • SEA
 • SEO
 • WEBDESIGN
 • MARKETING
View Portfolio

Onze klanten

Vind hier een overzicht van het door studio webdigi geleverde werk. Webdesign is onze passie en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u meer weten neem dan eens contact met ons op.

Testimonials

 • Via onze ondernemerscoach van Sohuman zijn wij met Studio Webdigi in contact gekomen. Wij waren opzoek naar een partij die onze website kon maken op basis van CMS. Tevens hebben wij onze teksten laten schrijven door de copywriters waardoor wij ook nog eens goed vindbaar zijn. 

  ABC3DPRINT
 • Wij wilden een professionelere uitstraling aan onze website. De professionals van Studio Webdigi hebben dat heel goed opgepakt. We zijn dan ook zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!”

  Sameplave
 • Geweldige website laten maken bij Studio Webdigi. Wij hebben gekozen voor het websitepakket van 100,- per maand. Hiervoor word een complete website gebouw helemaal naar wens en komen we 4 keer per jaar contact met een marketeer om onze online business te verbeteren. Sinds dat we met Studio Webdigi zijn gestart gaat er een hele online wereld voor ons open.

  Label1401
 • Top bedrijf! Snelle service, goede afhandeling al met al de webdesigner van Amsterdam. Voor een goede 18+ website raden wij u met hard en zien deze webdesign aan.

  Kim kanter
 • Super mooie website laten maken bij Michael van studio webdigi. Studio webdigi heeft alle Kennis op het gebied van webdesign, vormgeving en het laten groeien in de zoekmachine van google en dan ook nog een zeer scherp geprijsd. Petje af jonge go one. 

  Robert van Opmeer
 • Mijn website had verschillende problemen die niet opgelost konden worden door welke webdeveloper dan ook. De laatste developer verwees me door naar Michael van Studio Webdigi. En wat ben ik daar blij om!! Michael is supervriendelijk, heel erg behulpzaam, goed bereikbaar, geduldig en ook nog eens heel heel heel vakkundig. Op zich hoop ik niet veel met hem te maken te krijgen, maar als ik weer een aanpassing wil doorvoeren of toch weer tegen iets aanloop, dan ga ik op zeker naar Michael. Veel dank!

   

  Onehandsinmypocket
 • Vanwege een rechtszaak tegen Capgemini waren wij dringend opzoek naar een betrouwbare webdesigner die snel een website voor ons kon realiseren. Michael is een echte vak man, een echte kenner van het CMS systeem en realiseerde binnen 1 week onze website. Naast dat Michael Snel werkt werkt hij ook nog eens zeer nauwkeurig en weet waar hij het over heeft. Daarnaast heeft Michael van Studio Webdigi er ook nog eens voor gezorgd dat de website goed gevonden werd. Thnx Michael We zullen je aanbevelen bij anderen.

  Capclaim
 • Voor onze sport app waren wij opzoek naar een partij die voor ons een professionele website kon realiseren.  Wij hebben een design laten ontwerpen door een professionele designer waardoor studio webdigi deze direct kon uitwerken. Het is een pracht site geworden die alles verteld over onze sport management app. Hiernaast zijn we goed vindbaar en krijgen we vele complimenten over de website. Top!

  C Sharp Sports
 • Onze huidige website was totaal niet goed vindbaar. Dit kwam doordat onze site diverse meta tags misten. Studio Webdigi heeft een nieuwe webshop gebouwd waardoor onze webshop stukke beter te vinden is.

  072 pc
 • Michael is de man van een vriendin van me. Ik vertelde tijdens een verjaardag dat ik de plannen had om een cattery te starten en ik hier ook een website voor moest hebben. Gezien ik niet zo goed in me talen ben heb ik ook de tekst laten verzorgen door Studio Webdigi. Met de website van Unique Kingcats als resultaat. Het is niet alleen zeer eenvoudig te hanteren ook zijn we extreem goed vindbaar

  Unique King Cats
 • Voor ons sport management systeem waren wij opzoek naar een webdesigner. Via Bernice van Flame kwamen wij uit bij Studio Webdigi die voor ons de nieuwe website heeft ontworpen. Doordat we nog al veel eisend waren waren wij sceptisch of het wel zou gaan lukken, maar de webdesigner van Studio Webdigi heeft zich 100% waar gemaakt. voor ons een 5 v/d 5 sterren

  The Digital Club
 • Wij van Habu Handelsmaatschappij waren met spoed opzoek naar een bekwame webdesign voor het project habudrinks. Via Stefan van 072pc kwamen wij terecht bij Michael van Studio Webdigi.
  Studio Webdigi heeft voor ons de nieuwe website gemaakt waar we super trots op zijn. De website is naast een moderne opbouw ook nog eens super goed vindbaar. Ons cijfer aan studio webdigi is een 5 v/d 5 sterren.

  Habudrinks