Webdesign

door | feb 23, 2018

Webdesign

Studio Webdigi is dé WordPress specialist op het gebied van webdesign in CMS. Het design van je nieuwe website is extreem belangrijk. Het is je visitekaartje van je bedrijf waar je je klanten ontvangt. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer bezoekers op. De kracht van webdesign is om een website zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de huisstijl van uw bedrijf. De website moet technisch goed in elkaar zitten en een goede structuur hebben. Na het zien van uw website moeten bezoekers een goed beeld gekregen hebben van de werkzaamheden van uw bedrijf.

Webdesigners met jarenlange ervaring

“Wij adviseren al meer dan 15 jaar klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren helpen we onze klanten met het behalen van meer succes op internet. Door het ontwikkelen van websites die o.a. geschikt zijn voor tablet en mobile apparaten, het toepassen van zoekmachine marketing, linkbuilding , digitale nieuwsbrieven, het bouwen van een webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij u helemaal op weg! Met ons maakt u online grote stappen en bouwen binnen notime een goed netwerk om uw heen. Wij werken samen met erkende marketeers, designers en google partners. Met ons team, een heel netwerk aan specialisten werken we voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Een greep uit onze portfolio. Neem eens een kijkje op een van deze websites

Responsive webdesign: niet alleen voor desktop

Uw website hoort met de tijd mee te gaan. Door de komst van de smartphone en tablet wordt hij niet alleen bezocht vanaf desktop computers of laptop. Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van tablets, smartphones en een verscheidenheid aan andere mobiele apparaten. Al deze apparaten hebben een ander schermformaat waardoor de website er overal anders uitziet. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Eén webdesign voor al je apparaten

Dit is de reden dat we bij Studio Webdigi met responsive webdesign werken. Dit is een speciaal ontwikkeld waardoor jouw website er op elk apparaat perfect uitziet. Of het nu is op het grote scherm of een kleiner scherm zoals van een mobiele telefoon je website vertoont altijd een perfect design. Zo is je website op de toekomst voorbereid en heeft hij te allen tijde een professionele uitstraling. Het grote voordeel van een website met een responsive design is dat het zichzelf telkens kan aanpassen aan het apparaat waar op het vertoond moet worden. Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat een aparte versie van je site, maar creëren één ontwerp dat automatisch schaalt naar het schermformaat van het apparaat van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw bedrijfswebsite er altijd goed uit en bespaar jij veel tijd. Lees meer:

Hoge snelheid en gebruiksvriendelijkheid

Een vooruitstrevend pluspunt van een responsive website is de grote gebruiksvriendelijkheid ervan. Een goed weergegeven website word als prettiger in gebruik ervaren. Geen zoekwerk of eindeloos scrollen op kleine schermen, met een responsive website zien klanten direct hoe ze moeten navigeren. Google zal uw website hiervoor belonen met een hoge positie in de zoekresultaten. Een ander bijkomend voordeel en een positieve invloed heeft op rankings is de laadsnelheid.. Een mobielvriendelijke website past zich niet alleen aan de juiste schermmaten aan maar schrapt waar nodig ook grote elementen om zo een hoge laadsnelheid te bevorderen. Bezoekers op een smartphone maken namelijk vaak gebruik van een langzamere internetverbinding. In Google zijn ogen is de laadsnelheid van een website een onderdeel van de gebruiksvriendelijkheid. Hoe sneller de site is, hoe beter de ranking zijn. Dat is zeker het geval in de strijd met een concurrent in de zoekresultaten. Als alle overige ranking factoren gelijk zijn, is het de sitesnelheid die jouw website een voorsprong geeft in de zoekmachine. Niet voor niets behoort responsive vormgeving tot een van de belangrijkste webdesign trends in 2018. Het zorgt voor een mobielvriendelijke maar vooral snelle website met een design dat er professioneel uitziet. Wil jij ook een website met een responsive lay-out? Als specialist op dit gebied heeft Studio Wedigi al voor vele opdrachtgevers een professionele website verzorgd. Meer tips:

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by