We zijn trots op al onze klanten

hieronder wind u wat zij over onze zeggen

Via mijn businesscoach kwam ik in contact met Studio Webdigi en heb hier me professiole website laten maken voor in de financiële sector. Wat een super leuk bedrijf. Werkt ideeën snel en correct uit in snelle website die erg overzichtelijk is.

Wendy

Bewindvoering & Mentorschap, Rock Advies

Super mooie website laten maken bij Michael van studio webdigi. Studio webdigi heeft alle Kennis op het gebied van webdesign, vormgeving en het laten groeien in de zoekmachine van google en dan ook nog een zeer scherp geprijsd. Petje af jonge go one. 

Robert

Online marketeer, R online media

Michael is de man van een vriendin van me. Ik vertelde tijdens een verjaardag dat ik de plannen had om een cattery te starten en ik hier ook een website voor moest hebben. Gezien ik niet zo goed in me talen ben heb ik ook de tekst laten verzorgen door Studio Webdigi. 

Cindy

Eigenaarres Cattery, Unique Kincats

Wij wilden een professionelere uitstraling aan onze website. De professionals van Studio Webdigi hebben dat heel goed opgepakt. We zijn dan ook zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!”

Liony

Eigenaares Kattenspeciaalzaak, 4Cats

Mijn website had verschillende problemen die niet opgelost konden worden door welke webdeveloper dan ook. De laatste developer verwees me door naar Michael van Studio Webdigi. En wat ben ik daar blij om!! Michael is supervriendelijk, heel erg behulpzaam, goed bereikbaar, geduldig en ook nog eens heel heel heel vakkundig. Op zich hoop ik niet veel met hem te maken te krijgen, maar als ik weer een aanpassing wil doorvoeren of toch weer tegen iets aanloop, dan ga ik op zeker naar Michael. Veel dank!

Bonnie

copywriter, Onehandinmypocket

Voor onze dierenspeciaalzaak 4pets waren wij opzoek naar een partij die ons kon bijstaan met het maken van reclame online, drukwerk en het realiseren van een website. Via google kwamen we uit bij Studio Webdigi. Wat een top bedrijf is dat zeg.

Sander

Eigenaar Dierenspeciaalzaak, 4Pets

Via USGrestart ben ik in contact gekomen met Michel van Studio Webdigi. Ik ben een sportmasseur en was opzoek een een professionele website voor me business. Studio Webdigi heeft precies gemaakt wat ik voor ogen had en kan dit zelf beheren in CMS

Cyriel

Masseur, Massage CY

Onze huidige website was totaal niet goed vindbaar. Dit kwam doordat onze site diverse meta tags misten. Studio Webdigi heeft een nieuwe webshop gebouwd waardoor onze webshop stukke beter te vinden is.

Stefan

Computer specialist, 072 pc

Studio Webdigi is een echte aanrader. Denkt graag met de klant mee en zorgt er voor dat je website goed gevonden word. Wij zijn nu een aantal maanden online maar met groot succes. We zien onze omzet stijgen en krijgen meer klanten naar onze winkel.

Bob

Fietsenmaker, NLTweewielers

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by