Responsive webdesign

Alle in en outs over responsive website

Responsive website laten maken?

De mobiel apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Websites worden nu al meer bekeken via mobiele apparaten van een kleiner formaat. Daarentegen worden beeldschermen steeds groter. Websiteontwerpers kunnen niet meer uit gaan van standaard resoluties van het beeldscherm bij het maken van een website.

Door met een responsive design te werken voorkom je als webdesigner dat je rekening moet gaan houden met al deze formaten van verschillende apparaten. Een responsive webdesign past zich aan op basis van het schermformaat van het gebruikte apparaat.

Zodra een bezoeker de website bezoekt op zijn telefoon zal de content in 1 kolom worden vertoond terwijl dit op een apparaat met groter scherm in meerdere kolommen wordt weergegeven. Geweldig toch, op deze manier worden alle mogelijkheden van iedere apparaat optimaal benut.

Het ontwerpen van een responsive website vereist nogal de nodige kennis van technieken. Het is raadzaam hiervoor een profossioneel webdesign bureau in te schakelen.

Responsive websites hebben vele voordelen

De grootste voordeel is dat de website word aangepast aan de schermresolutie. Ongeachte het apparaat dat de websitebezoeker gebruikt schaalt een responsive website automatisch maar de resolutie van dat formaat. Dit zorgt ervoor dat de websites altijd optimaal word vertoond aan uw bezoekers ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.  

 

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by