JA! Je betaalt eenmalig €499,- exclusief btw voor de bouw van de website. Daarnaast betaal je € 10,- p/m voor de backups, domeinnaam, hosting, emailadressen en support die je krijgt.

We hanteren geen opzegtermijn aan onze diensten. Natuurlijk kun je ieder gewenst moment je website opzeggen. Je domeinnaam kan je gewoon meenemen.

Dit is onmogelijk want ook zij hebben kosten die door lopen en vergoed moeten worden. Wi zijn met klem de goedkoopste aanbieder in het abonnement.

Je krijgt een volledige bedrijfswebsite in het WordPress CMS met onbeperkt aantal pagina’s en of berichten. Daarnaast ontvang je bij je nieuwe website  een geschikt design voor laptops, tablets en smartphones. Dit met het doel je website op elk apparaat geoptimaliseerd is!

Jouw website wordt in je eigen huisstijl opgemaakt in een van de meest succesvolle responsive design dat ik ken. Wij plaatsen daarbij de teksten en afbeeldingen die jij hebt aangeleverd.

Je krijgt een onbeperkt aantal webpagina’s. Wanneer wij jouw website bouwen vullen we tot 5 pagina’s, inclusief contact formulier voor je. Daarna kan je bij oplevering zelf onbeperkt gaan uitbreiden.

Voor € 499,- krijg je een complete bedrijfswebsite waarmee je jouw business professioneel kunt presenteren. Hierin zitten de volgende standaard websitemodules inbegrepen. Daarnaast bied ik je nog enkele extra diensten aan.

JA! tegen meerpijrs bouwen ik Woocommerce voor je in dit is een prima systeem als webshop.

Wij bouwen je website in het populaire open source WordPress CMS. Kijk eens op: WordPress.org

Dit is het makkelijkste, klantvriendelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat ik kennen. Door de jaren veel CMS systemen gezien en WordPress staat stipt op nr 1

Waarom zouden we andere systemen gebruiken als we al met jet beste van het beste werken.

Wij bouwen je website in het populaire open source WordPress CMS. Kijk eens op: WordPress.org

Dit is het makkelijkste, klantvriendelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat ik kennen. Door de jaren veel CMS systemen gezien en WordPress staat stipt op nr 1

Alles is aan te passen en uit te breiden! Zo kun je o.a. pagina’s aanmaken, teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen wijzigen herplaatsen of vervangen, knoppen aanmaken en verwijderen links maken en video’s plaatsen ect ect.

JA! De website kan stuk gaan maar dan moet je het wel heel bond maken als je je aan al onze richtlijnen houd is er geen enkel probleem.

Mocht het om wat voor reden toch stukgaan, dan kunnen wij dat vaan binnen een paar uur repareren. In het ergste geval plaatsen wij een backup terug

Ja dat kan zeker en zoveel u wilt

JA! tegen meerprijs bouwen ik Woocommerce voor je in dit is een prima systeem als webshop.