Kosten & Prijzen

 • Abonnementskosten

  JA! Je betaalt eenmalig €499,- exclusief btw voor de bouw van de website. Daarnaast betaal je € 10,- p/m voor de backups, domeinnaam, hosting, emailadressen en support die je krijgt.

  NEE! Je betaalt maandelijks vanaf €50,- exclusief btw. We bouwen dan een website de kosten worden verspreid over 1 jaar inclusief €10,- abonnement. Tevens houden wij je website up to date.

 • Abonnementsduur

  We hanteren geen opzegtermijn aan onze diensten. Natuurlijk kun je ieder gewenst moment je website opzeggen. Je domeinnaam kan je gewoon meenemen.
 • Je ziet aanbieders die geen extra kosten rekenen.

  Dit is onmogelijk want ook zij hebben kosten die door lopen en vergoed moeten worden. Wi zijn met klem de goedkoopste aanbieder in het abonnement.
 • Wat krijg ik voor €499,-

  Je krijgt een volledige bedrijfswebsite in het WordPress CMS met onbeperkt aantal pagina’s en of berichten. Daarnaast ontvang je bij je nieuwe website  een geschikt design voor laptops, tablets en smartphones. Dit met het doel je website op elk apparaat geoptimaliseerd is!

  Jouw website wordt in je eigen huisstijl opgemaakt in een van de meest succesvolle responsive design dat ik ken. Wij plaatsen daarbij de teksten en afbeeldingen die jij hebt aangeleverd.

 • Hoeveel webpagina's krijg ik in me website?

  Je krijgt een onbeperkt aantal webpagina’s. Wanneer wij jouw website bouwen vullen we tot 5 pagina’s, inclusief contact formulier voor je. Daarna kan je bij oplevering zelf onbeperkt gaan uitbreiden.
 • Wat zijn de kosten voor extra optie's

  Voor € 499,- krijg je een complete bedrijfswebsite waarmee je jouw business professioneel kunt presenteren. Hierin zitten de volgende standaard websitemodules inbegrepen. Daarnaast bied ik je nog enkele extra diensten aan.
 • Kan ik een webshop laten maken

  JA! tegen meerpijrs bouwen ik Woocommerce voor je in dit is een prima systeem als webshop.

Beheersysteem

 • Welk CMS word er gebruikt

  Wij bouwen je website in het populaire open source WordPress CMS. Kijk eens op: WordPress.org

  Dit is het makkelijkste, klantvriendelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat ik kennen. Door de jaren veel CMS systemen gezien en WordPress staat stipt op nr 1

 • Bouw je ook in Andere CMSen

  Waarom zouden we andere systemen gebruiken als we al met jet beste van het beste werken.
 • Hoe makkelijk is het beheersysteem

  Wij bouwen je website in het populaire open source WordPress CMS. Kijk eens op: WordPress.org

  Dit is het makkelijkste, klantvriendelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat ik kennen. Door de jaren veel CMS systemen gezien en WordPress staat stipt op nr 1

 • Wat kan ik zelf aanpassen?

  Alles is aan te passen en uit te breiden! Zo kun je o.a. pagina’s aanmkane, teksten plaatsen en apssen, afbeeldingen wijzigen herplaatsen of vervangen, knoppen aanmaken en verwijderen links maken en video’s plaatsen ect ect.
 • Ik ben echt een leek in computers, Kan de site ook Stuk gaan?

  JA! De website kan stuk gaan maar dan moet je het wel heel bond maken als je je aan al onze richtlijnen houd is er geen enkel probleem.

  Mocht het om wat voor reden toch stukgaan, dan kunnen wij dat vaan binnen een paar uur repareren. In het ergste geval plaatsen wij een backup terug

 • Kan ik zelf knoppen maken

  Ja dat kan zeker en zoveel u wilt
 • Kan ik de website later met modules uitbouwen

  JA! tegen meerprijs bouwen ik Woocommerce voor je in dit is een prima systeem als webshop.

Hosting & domeinnaam

 • Ik heb al een domeinnaam

  Geen probleem dan verhuizen we jouw domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor je e-mail. Jouw huidige e-mailadres kan je gewoon blijven gebruiken.

  Vanwege veiligheid, service en snelheid van de websites is het niet mogelijk bij je huidige hosting provider te blijven. Door met 1 van de beste hostingpartij te werken kunnen wij je namelijk de beste garanties en kwaliteit garenderen.

 • Kan ik me hosting en E-mail accounts uitbreiden

  Ja, je kan je pakket uitbreiden, maar dat is zeer waarschijnlijk niet nodig. Je krijgt namelijk meer dan voldoende opslag capaciteit voor een website met zoveel pagina’s als je maar wilt en maar liefst 10 e-mailadressen per domeinnaam.

Veilig en Professioneel

 • Waarom kiezen voor Studio Webdigi

  Een website bouwen dat kan iedereen. Maar om te zorgen dat de website probleemloos, snel en vindbaar is is een heel ander verhaal. Daar heb je de Specialist voor nodig en hier komt mijn kracht dan bij kijken.

  Ik zorgen niet alleen voor een perfecte website die technisch helemaal goed is. Ik probeer van ieder project het meest haalbare er uit te halen.

  Daarnaast sta ik je dagelijks voor je klaar om al jouw vragen m.b.t. je website te beantwoorden.

  En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen die ik je kan bieden..

 • Kan ik me hosting en E-mail accounts uitbreiden

  JA! Helaas is vrijwel iedere website te hacken, evenals de websites van Sony, de NSA en FBI kunnen professionele hackers bijvoorbeeld die van (Anonymous) vast ook jouw site wel hacken als ze hun best doen. Tegen professionele vooral veel Chinese en Russische hackers is geen kruid tegen opgewassen. Zolang je deze groepen negeert en geen ruzie maakt met deze jongens is de kans heel klein dat je site gehacked wordt. Je WordPress website word uitgerust met een goede beveiliging daarnaast gebruiken we ook nog een SSL verbindingen om de kansen zo klein mogelijk te houden

E-mail Account & Instellingen

 • Kan ik me huidige e-mailadressen behouden

  JA! Na de verhuizing van je domeinnaam kan ik de huidige e-mailadressen opnieuw aanmaken. Ieder gewenst adres kan ook hier voor je worden aangemaakt. het geen dat je even moet aanpassen, zijn de wijzigingen aan server-gegevens in je mailprogramma.
 • Kan ik office365 en Google Suite blijven gebruiken na verhuizing

  JA! Dit zou geen enkel probleem zijn. Veel van me klanten maken gebruik van Office365 of Google Suite. Ook stellen we alles opnieuw voor je in, zodat je de mails weer rechtstreeks naar je cloud-omgeving ontvangt.
 • Kan na verhuizing de mail exchange server blijven gebruiken?

  JA! Dit zou geen enkel probleem moeten zijn. Veel grotere klanten maken gebruik van een eigen mailserver. Na de verhuizing stellen we alles opnieuw in, zodat de mail rechtstreeks op jullie server wordt bezorgd.

Onze Werkwijze

 • Hoelang duur het bouwen van me website

  Na het aanleveren van de teksten en afbeeldingen duur het slechts 1 week voordat de website klaar is.
 • Hoe pakken wij projecten aan

  Dat gaat super makkelijk en snel

  Eerst vraag je een vrijblijvende offerte bij ons aan

  • Na akkoord nemen we contact op om het design te bespreken.
  • Je krijgt een aanlever document waarmee we het makkelijk maken hoe je alle inhoud bij ons kan aanleveren.
  • Aan de hand van de kleuren die worden gebruikt in de huidige huisstijl en logo zullen we de website gaan vormgeven.
  • Wij bouwen de webpagina’s, menu’s en alle wat er bij komt kijken. Hierbij maken we gebruik van de aangeleverde teksten en afbeeldingen. Je krijgt een echt complete bedrijfswebsite.
  • We plaatsen de website op een previewlokatie waar alleen jij hem kan zien en beoordelen voordat we live gaan.
  • Na akkoord plaatsen we de website online en koppelen we je domeinnaam er aan.vast

 • Moet ik ook nog bij jullie langs komen

  Je bent natuurlijk als klant van harte welkom onze koffie staat voor je klaar. Maar kunnen heel goed begrijpen dat je veel te druk bent van andere belangrijke zaken voor je bedrijfs. Door onze effectieve werkwijze kan je al jou wensen aangeven via ons aanlever document. Daarnaast kan overlegd  worden waar nodig via telefoon en e-mail. In de buurt en wil je even langs komen? Geen probleem hoor, maar laat het ons dan even weten.

Zoekmachines & vindbaarheid

 • Word mijn website wel goed gevonden?

  JA! je website word zeker goed gevonden. Hoe hoog je uiteindelijk gaat scoren is afhankelijk van een aantal factoren. ik zorg er in ieder geval voor dat de structuur van jouw website goed zijn gebouwd en zijn ingericht waardoor we de site zoekmachinevriendelijk maken. Daarnaast kan je nog kiezen voor ons SEO diensten, waarmee we jouw website nog beter zullen gaan optimaliseren op een paar trefwoorden waarop je hoog wilt scoren.
 • Word me website weer aangemeld bij Google

  JA! natuurlijk zullen we je website bij de belangrijkste zoekmachines aanmelden.
 • Kan ik ook voor Adwords bij je terecht

  JA! Ik heb diverse opleidingen behaald waardoor we super goede Adwords campagne voor je kunnen opzetten
 • Kan ik zelf iets doen aan de vindbaarheid

  JA!  doordat we gebruik maken van de beste SEO module stellen we de gebruiker in staat per pagina de seo te regelen. Je kan dus zelf zaken als metadata, titles, keywords en urls instellen. Door de SEOchecker kun je zien of je goed bezig bent en waar je eventuele verbeteringen moet doorvoeren.
 • Kan ik de bezoekers statistieken inzien

  JA! als je een account aanmaakt bij google en hierin Google analytics activeert, kan je deze heel eenvoudig koppelen aan je website. Vervolgens kan je alle bezoekersgegevens in Google analytics bekijken. Tegen woordig is google Tag manager ook een goede optie om te koppelen.

Layout en vormgeving

 • Word de website in eigen huisstijl gemaakt

  JA! Aan de hand van de door jouw aangeleverde logo en kleuren zullen wij de website gaan opmaken.
 • Is me website ook mobiel geschikt

  JA! je website wordt in een responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten.
 • MoeKan ik een design kiezen

  binnen ons systeem kunnen we gebruik maken van duizenden themes studio webdigi heeft in de loop de jaren veel theme gebruikt en heeft gekozen om met een zeer geoptimaliseerde theme te gaan werken. Hierin kunnen we alles voor je maken. Wij zien gaan je voorbeeld.
 • Kan ik ook me huisstijl laten maken

  Ook voor het ontwerpen van je huisstijl kun je bij ons terecht ik werk met veel creatieve mensen waarin we de meest mooie business pakketten leveren.
 • Kan ik me huidige content over laten zetten

  JA! natuurlijk kan ik je huidige content gebruiken voor de nieuwe website. Je dient dan wel een nieuwe website door ons te laten maken. Uiteraard kun je de huidige domeinnaam ook behouden.
 • Ik beschikt niet over de juiste afbeeldingen

  Ook dit is geen probleem! We kunnen hiervoor gebruik maken van stockphoto. Deze selecteren en bestellen we voor je op basis van de teksten die je hebt gestuurd.