Veel gestelde vragen en antwoorden

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen even voor u op één rij gezet

Vind antwoorden op vragen die door andere klanten aan ons gesteld zijn. Heeft u als nog een andere vraag dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen. Een van onze designers staan u graag te woord.

Abonnementsduur

We hanteren geen opzegtermijn aan onze diensten. Natuurlijk kun je ieder gewenst moment je website opzeggen. Je domeinnaam kan je gewoon meenemen.

Abonnementskosten

JA! Uw betaalt eenmalig €499,- exclusief btw voor de bouw van de website. Daarnaast betaald u € 10,- p/m voor de backups, domeinnaam, hosting, emailadressen en support die u hierbij krijgt.

We zien aanbieders die geen extra kosten rekenen?

Dit is onmogelijk want ook zij hebben kosten die door lopen en vergoed moeten worden. Wi zijn met klem de goedkoopste aanbieder in het abonnement.

Wat krijg ik voor € 999,-

Je krijgt een volledige bedrijfswebsite in het WordPress CMS met onbeperkt aantal pagina’s en of berichten. Daarnaast ontvang je bij je nieuwe website  een geschikt design voor laptops, tablets en smartphones. Dit met het doel je website op elk apparaat geoptimaliseerd is!

Jouw website wordt in je eigen huisstijl opgemaakt in een van de meest succesvolle responsive design dat ik ken. Wij plaatsen daarbij de teksten en afbeeldingen die jij hebt aangeleverd.

Hoeveel pagina's krijg ik in me website

Je krijgt een onbeperkt aantal webpagina’s. Wanneer wij jouw website bouwen vullen we tot 5 pagina’s, inclusief contact formulier voor je. Daarna kan je bij oplevering zelf onbeperkt gaan uitbreiden.

Wat zijn de optie's voor extra diensten

Voor € 499,- krijg je een complete bedrijfswebsite waarmee je jouw business professioneel kunt presenteren. Hierin zitten de  standaard websitemodules inbegrepen. Daarnaast bied ik je nog enkele extra diensten aan.

Voor het opbouwen van extra pagina’s rekenen we €150,- per pagina. 5 pagina’s 499,-

Kan ik ook een webshop laten maken

JA! tegen meerprijs bouwen we de webshop module Woocommerce voor je in dit is een prima systeem als webshop.

Tegen meerprijs kunnen we deze ook voor u inrichten. 

Welk CMS gebruiken jullie

Wij bouwen je website in het populaire open source WordPress CMS. Kijk eens op: WordPress.org

Dit is het makkelijkste, klantvriendelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat ik kennen. Door de jaren veel CMS systemen gezien en WordPress staat stipt op nr 1

Bouwen jullie ook in andere CMS

Waarom zouden we andere systemen gebruiken als we al met jet beste van het beste werken.

hoe makkelijk is het beheersysteem

Wij bouwen je website in het populaire open source WordPress CMS. Kijk eens op: WordPress.org

Dit is het makkelijkste, klantvriendelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat ik kennen. Door de jaren veel CMS systemen gezien en WordPress staat stipt op nr 1

Wat kan ik zelf aanpassen

Alles is aan te passen en uit te breiden! Zo kun je o.a. pagina’s aanmaken, teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen wijzigen herplaatsen of vervangen, knoppen aanmaken en verwijderen links maken en video’s plaatsen ect ect.

Kan de site stuk gaan

JA! De website kan stuk gaan maar dan moet je het wel heel bond maken als je je aan al onze richtlijnen houd is er geen enkel probleem.

Mocht het om wat voor reden toch stukgaan, dan kunnen wij dat vaan binnen een paar uur repareren. In het ergste geval plaatsen wij een backup terug

Kan ik zelf knoppen aanmaken

Ja dat kan zeker en zoveel u wilt

Kan de website laten met modules worden uitgebreid

JA! tegen meerprijs bouwen we verschillende modules voor je in.

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by