Wij zijn megatrots op all onze tevreden klanten

Hier een paar Reviews, ervaringen & beoordelingen van onze klanten

0
Klanten
0
Domeinnamen
0
Provincies
0
Steden

Via onze ondernemerscoach van Sohuman zijn wij met Studio Webdigi in contact gekomen. Wij waren opzoek naar een partij die onze website kon maken op basis van CMS. Tevens hebben wij onze teksten laten schrijven door de copywriters waardoor wij ook nog eens goed vindbaar zijn. 

ABC3DPRINT

Wij wilden een professionelere uitstraling aan onze website. De professionals van Studio Webdigi hebben dat heel goed opgepakt. We zijn dan ook zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!”

Sameplave

Geweldige website laten maken bij Studio Webdigi. Wij hebben gekozen voor het websitepakket van 100,- per maand. Hiervoor word een complete website gebouw helemaal naar wens en komen we 4 keer per jaar contact met een marketeer om onze online business te verbeteren. Sinds dat we met Studio Webdigi zijn gestart gaat er een hele online wereld voor ons open.

Label1401

Top bedrijf! Snelle service, goede afhandeling al met al de webdesigner van Amsterdam. Voor een goede 18+ website raden wij u met hard en zien deze webdesign aan.

Kim kanter

Super mooie website laten maken bij Michael van studio webdigi. Studio webdigi heeft alle Kennis op het gebied van webdesign, vormgeving en het laten groeien in de zoekmachine van google en dan ook nog een zeer scherp geprijsd. Petje af jonge go one. 

Robert van Opmeer

Mijn website had verschillende problemen die niet opgelost konden worden door welke webdeveloper dan ook. De laatste developer verwees me door naar Michael van Studio Webdigi. En wat ben ik daar blij om!! Michael is supervriendelijk, heel erg behulpzaam, goed bereikbaar, geduldig en ook nog eens heel heel heel vakkundig. Op zich hoop ik niet veel met hem te maken te krijgen, maar als ik weer een aanpassing wil doorvoeren of toch weer tegen iets aanloop, dan ga ik op zeker naar Michael. Veel dank!

 

Onehandsinmypocket

Vanwege een rechtszaak tegen Capgemini waren wij dringend opzoek naar een betrouwbare webdesigner die snel een website voor ons kon realiseren. Michael is een echte vak man, een echte kenner van het CMS systeem en realiseerde binnen 1 week onze website. Naast dat Michael Snel werkt werkt hij ook nog eens zeer nauwkeurig en weet waar hij het over heeft. Daarnaast heeft Michael van Studio Webdigi er ook nog eens voor gezorgd dat de website goed gevonden werd. Thnx Michael We zullen je aanbevelen bij anderen.

Capclaim

Voor onze sport app waren wij opzoek naar een partij die voor ons een professionele website kon realiseren.  Wij hebben een design laten ontwerpen door een professionele designer waardoor studio webdigi deze direct kon uitwerken. Het is een pracht site geworden die alles verteld over onze sport management app. Hiernaast zijn we goed vindbaar en krijgen we vele complimenten over de website. Top!

C Sharp Sports

Onze huidige website was totaal niet goed vindbaar. Dit kwam doordat onze site diverse meta tags misten. Studio Webdigi heeft een nieuwe webshop gebouwd waardoor onze webshop stukke beter te vinden is.

072 pc

Michael is de man van een vriendin van me. Ik vertelde tijdens een verjaardag dat ik de plannen had om een cattery te starten en ik hier ook een website voor moest hebben. Gezien ik niet zo goed in me talen ben heb ik ook de tekst laten verzorgen door Studio Webdigi. Met de website van Unique Kingcats als resultaat. Het is niet alleen zeer eenvoudig te hanteren ook zijn we extreem goed vindbaar

Unique King Cats

Voor ons sport management systeem waren wij opzoek naar een webdesigner. Via Bernice van Flame kwamen wij uit bij Studio Webdigi die voor ons de nieuwe website heeft ontworpen. Doordat we nog al veel eisend waren waren wij sceptisch of het wel zou gaan lukken, maar de webdesigner van Studio Webdigi heeft zich 100% waar gemaakt. voor ons een 5 v/d 5 sterren

The Digital Club

Wij van Habu Handelsmaatschappij waren met spoed opzoek naar een bekwame webdesign voor het project habudrinks. Via Stefan van 072pc kwamen wij terecht bij Michael van Studio Webdigi.
Studio Webdigi heeft voor ons de nieuwe website gemaakt waar we super trots op zijn. De website is naast een moderne opbouw ook nog eens super goed vindbaar. Ons cijfer aan studio webdigi is een 5 v/d 5 sterren.

Habudrinks

Hoi Bernice hier van Flame, Michael is een goede vriend en heeft me geholpen met het realiseren van me website. Ik ben schrijver en wilde graag met me lezers in contact komen. Nu heb ik me eigen blog waar ik dagelijks leuke dingen met young adults deel. Naast onze vriendschap is Michael de kenner op het gebied van webdesign.

Flame

Wij waren opzoek naar een goede en betrouwbare webdesign in de buurt. Via one buurman kwamen wij terecht bij Studio Webdigi. Studio webdigi heeft voor ons onze nieuwe webshop gemaakt. Onze klanten zijn zeer tevreden met deze webshop. Het werkt zeer eenvoudig en alles is echt super overzichtelijk. Dank jullie wel

NLTweewielers.nl

Voor onze dierenspeciaalzaak 4pets waren wij opzoek naar een partij die ons kon bijstaan met het maken van reclame online, drukwerk en het realiseren van een website. Via google kwamen we uit bij Studio Webdigi. Wat een top bedrijf is dat zeg. Goede kennis van het CMS systeem en weet problemen snel op te lossen. Daarnaast is het een vriendelijke bureau met alle kennis die wij nodig hebben. 

 

Sander

Uw review is erg belangrijk voor ons

Wij stellen het zeer op prijs als u de moeite wilt nemen om te beoordelen zodat wij weten of we op de juiste weg zijn en waar we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Weet daarom ook zo eerlijk mogelijk over onze, en onze dienstverlening.

Telefoonnummer:
(+31) 06 – 31 000 165

Email:
info@studio-webdigi.com

Plaats review

Send message