SEO zoekmachineoptimalisatie.

Online vindbaar zijn is voor veel ondernemers tegenwoordig het sleutelwoord voor online succes. Eigenlijk is dit in alle branches belangrijk, dus ook voor u. SEO zoekmachineoptimalisatie genereert organisch zoekverkeer dat relevant is aan uw business

Ik kan u helpen! Hoe? Lees hieronder verder.

1. ALGEHEEL ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

Tijdens dit onderzoek kijk ik vanuit een professioneel oogpunt naar uw belangrijkste zoekwoorden. Dit is het vertrekpunt van een sterke SEO zoekmachineoptimalisatie campagne.

Veel ondernemers draaien een Google Adwords campagne, met het draaien van een Google Adwords campagne genereert een ondernemer veel data vanuit de markt. Ik kom regelmatig bij ondernemers en zie dat er niets met deze data gedaan wordt. Ondernemers hebben vaak de belangrijkste informatie in hun bezit voor een goeie SEO zoekmachineoptimalisatie campagne.

Ik help u hierbij om deze data te verwoorden naar een goeie SEO strategie.

2. LANDINGSPAGINA’S PER ZOEKWOORD

Ieder zoekwoord is voor uw business belangrijk. Om zoveel mogelijk organisch zoekverkeer naar uw website te halen wordt er per zoekwoord uit punt 1 een aparte pagina binnen uw website ingericht. Een professionele tekstschrijver zal hiervoor teksten aanleveren.

3. LINKBUILDING 2.0

Naast de landingspagina’s ga ik voor u op zoek naar de beste en meest kwalitatieve linkbuilding websites. Hiermee wordt er voor de zoekwoorden uit punt 1 een web op het internet gemaakt die elke keer op uw website uitkomt.

4. ANALYSE EN BIJSTURING

Niets gaat vanzelf. Zo ook het verbeteren van de online vindbaarheid van uw bedrijf. Door continue analyse en bijsturing van het werk uit punt 1, 2 en 3 zorg ik ervoor dat uw business nu en in de toekomst gegarandeerd hoog in Google scoort.