website laten maken - Studio Webdigi

Onze klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 9.2

5 sterren beoordeling

Bel direct met

Stel uw vragen

SEO specialist

van Studio Webdigi voor
betere online zichtbaarheid

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

SEO specialist

Waarmee kunnen wij helpen?

Webdesign

creative solutions

Professionele bedrijfwebsite voorzien van de nieuwste technologie. Ale website worden in het wordpress CMS gemaakt en geoptimaliseerd.

SEO

Get more leads

Alle websites worden voorzien van SEO toepassingen waardoor de website direct goed vindbaar is in zoekmachines als google, Yahoo en Bing.

Hosting

With SSL protection

Supper sneller webhosting voorzien van SSD schijven. Wij beschikken over een team expert mbt webhostingen voor bedrijfswebsites.

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

specialist in SEO
seo

Seo Specialisten van Studio Webdigi laten jouw website scoren

Online zichtbaarheid, daar draait het tegenwoordig allemaal om. Ondernemers zijn er inmiddels wel van overtuigd dat een website voor de onderneming onontbeerlijk is. Je kunt gewoon niet meer zonder. Het internet is een volwassen afzetkanaal geworden voor bedrijven.

Het internet omvat miljarden internetpagina’s en dagelijks komen er vele honderdduizenden bij. Hoe kunnen uw potentiële klanten nu juist úw website vinden? Is het zoeken naar een speld in een hooiberg? Dat lijkt misschien wel zo, maar met de hulp van een SEO specialist kunt u de hooiberg reduceren tot een hoopje stro. Zo hebben uw potentiële klanten veel meer kans om op úw internetpagina terecht te komen.

Wilt u de online zichtbaarheid van uw internetsite vergroten, zodat uw potentiële klanten uw producten en diensten gemakkelijker kunnen vinden? Vind dan niet het wiel opnieuw uit, maar profiteer dan van de kennis en ervaring van een SEO specialist van Studio Webdigi. Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’s
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

Mannen Werk

Wat is een SEO expert?

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Eerst even uitleggen wat SEO is. SEO staat voor Search Engine Optimization. In goed Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk? Als we iets willen aanschaffen, raadplegen we vaak eerst het internet en dat doen we via een zoekmachine als bijvoorbeeld Bing, Yahoo of Google.

Nu de vraag: “Wat is een SEO expert?” Een SEO specialist weet precies waar een website aan moet voldoen, zodat de zoekmachines de website kunnen scannen en indexeren. De zoekmachines scannen voortdurend het hele internet met kleine programmaatjes robots genaamd. De SEO specialist weet welke parameters voor deze robots belangrijk zijn en kan zo zorgen dat uw website beter in Google gevonden kan worden.

 

Een hoge ranking dankzij de SEO specialist

Door de website zo goed mogelijk af te stemmen op de eisen van de zoekmachines, wordt uw website op een prominente plaats in de zoekresultaten getoond. U krijgt dan een hoge ranking toegekend. Voor de zoekmachine is het belangrijk dat een zoeker direct vindt wat hij of zij zoekt. Zo blijft men de zoekmachine gebruiken. Relevante informatie bij een zoekopdracht is voor de zoekmachine dus uiterst belangrijk.

Het is zaak op de eerste pagina van de zoekresultaten getoond te worden. Bijna niemand kijkt op de andere pagina’s. Staat uw website op de eerste pagina, dan ziet u direct een stijging in het aantal bezoeken. Een SEO specialist kan dit voor u regelen. U ziet, zoekmachines spelen een sleutelrol. Zij zijn het die potentiële klanten naar uw website leiden.

Wat doet een SEO specialist precies?

U hoeft geen nieuwe website laten maken; wij nemen uw bestaande website onder de loep. Het begint natuurlijk met een grondige analyse van de website. Hierbij checken wij onder andere op:

 • De technische structuur van de website. Een belangrijk punt hier bij is de responsiviteit, oftewel is de website mobielvriendelijk? Het internet wordt in meer dan 50% geraadpleegd via een tablet of smartphone. Zoekmachines hechten zeer veel waarde aan de responsiviteit. Ook de laadtijd van de pagina’s is erg belangrijk.
 • Meta-tags in de opmaak code. Deze tags vertellen de zoekmachines wat de inhoud van de website is. Titel, omschrijving en sleutelwoorden zijn voorbeelden van enkele belangrijke meta-tags.
 • Content of inhoud van de website. Dit is een zeer belangrijk punt. De inhoud van de website, teksten, foto’s, video’s, documenten enzovoorts, moet overeenkomen met de meta-tags in de broncode van de webpagina.
 • Sociale media. Verbindingen van de website met de sociale media als Facebook, Instagram en dergelijke.
 • Linkbuilding: de aanwezigheid van hyperlinks. Zoekmachines willen weten of de inhoud van de website waarde heeft voor de zoekers. Zij doen dit onder andere door te kijken naar links die gerelateerde website naar uw website maken en links die uw website naar andere sites maakt.

Het zijn slechts enkele voor de hand liggende punten die wij hier noemen. Na de analyse maken wij samen met de klant een plan van aanpak voor het aanpassen van de website. Het doel is de ranking van uw website in de zoekmachines te verbeteren.

Waarom kiezen voor Studio Webdigi?

Bij Studio Webdigi vindt u alles onder één dak. Van het optimaliseren van uw website tot het ontwerpen en bouwen van een geheel nieuwe website. U kunt ons dus ook uw nieuwe website laten maken.

Zoekmachine optimalisatie door SEO specialist

De SEO experts van Studio Webdigi zijn van af het eerste uur bij de ontwikkelingen van het SEO betrokken. SEO werd door anderen pas echt serieus genomen toen de online verkopen jaarlijks sterk toenamen en het kopen via internet “volwassen” werd. Een SEO specialist van Studio Webdigi kent de “inns and outs” en de “do’s and don’ts”. Profiteer van onze kennis en ervaring.

 

Wordpress specialist
ook zo'n website laten maken
website laten maken
seo analyse
seo specialist
SEO Specialisten van Studio Webdigi

Conversie optimalisatie

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Het is één ding het om potentiële klanten naar uw website te leiden, maar daarmee is de “kous nog niet af”. U wilt natuurlijk dat deze potentiële klant ook uw klant bij u wordt. Bij Studio Webdigi hebben wij de beschikking over experts die precies weten hoe een potentiële klant “geconverteerd” kan worden in klant. Zij kunnen de conversie van uw website optimaliseren en dát ziet u weer terug in de omzet.

Online marketing

U wilt natuurlijk enkel die bezoekers naar de website trekken die ook werkelijk in uw producten en diensten zijn geïnteresseerd. Uw website is een bron informatie die veel vertelt over de bezoekers, uw potentiële klanten. Met tools als Google Analytics krijgt u inzicht in deze potentiële klanten. Specialisten van Studio Webdigi kunnen u op weg helpen.

U kunt ook bezoekers naar uw website leiden door middel van advertenties op het internet. Google stelt hiervoor de gratis tool Google Adwords ter beschikking. Hiermee kunt u adverteren op andere websites of bij de zoekresultaten in de Google zoekmachine. Met Google Adwords (tegenwoordig Google Ads) kunt u zeer eenvoudig online marketingcampagnes maken. Onze online marketeers brengen u de fijne kneepjes bij.

Social media marketing, of adverteren op de sociale media kan ook interessant zijn voor uw onderneming. Onze marketeers kunnen u vast wel van dienst zijn. Zij vertellen u alle “tips and tricks” en zorgen dat u het maximale rendement uit de online aanwezigheid van uw onderneming haalt.

Profiteer van de kennis en ervaring van Studio Webdigi

Neem de online aanwezigheid van uw onderneming serieus. Haal het maximale uit dit veelbelovende afzetkanaal. Onze specialisten helpen u hierbij. We vatten het nog even voor u samen:

Waarom kiezen voor Studio Webdigi?

 • Wij bieden alle SEO-diensten onder één dak.
 • Wij bekijken de technische structuur van uw website.
 • Wij verzorgen landingspagina’s voor uw producten of speciale marketing acties.
 • Wij optimaliseren conversies op uw website.
 • Wij ontwerpen en bouwen websites en webshops.
 • Wij helpen u met uw online en social media marketing.

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialistern die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Daag jij ons uit voor een vervolg opdracht

Studio Webdigi is Google PartnerKrijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe...

R

Hoog in google

R

Professionele site

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

R

Extra snelle webhosting

R

Met SSL beveiliging

R

In Wordpress

6 + 10 =

1

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult