PROFESSIONELE
WEBSITE LATEN MAKEN

Wij bouwen websites en maken deze goed vindbaar® Dé specialist in het bouwen van goede vindbare websites.

Waarmee kunnen wij helpen?

Webdesign

creative solutions

Professionele bedrijfwebsite voorzien van de nieuwste technologie. Ale website worden in het wordpress CMS gemaakt en geoptimaliseerd.

SEO

Get more leads

Alle websites worden voorzien van SEO toepassingen waardoor de website direct goed vindbaar is in zoekmachines als google, Yahoo en Bing.

Hosting

With SSL protection

Supper sneller webhosting voorzien van SSD schijven. Wij beschikken over een team expert mbt webhostingen voor bedrijfswebsites.

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

Goede vindbare & professionele websites de kern voor online success.

Een website laten maken is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Er zijn tal van programma’s waarmee zelfs een leek vrij eenvoudig een leuke website kan opzetten en waarbij ook nog eens een hoge ranking in Google wordt voorgespiegeld. Te goed om waar te zijn? Vaak is dat is natuurlijk ook zo. Voor een professionele website komt heel wat meer kijken dan enkel een paar foto’s, video’s en een leuke tekst op het internet zetten. Wat dacht u van een het technisch design en onderhoud en kiest u voor PHP of HTML? Vergeet ook niet de responsiviteit van uw website, onderhoud van content en integratie van een sociale media. Hoe zit het met financiële transacties op uw website? Het zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden bij het opzetten van een zakelijke website voor uw bedrijf.

Grote bedrijven beschikken veelal over IT-afdeling met de mankracht en kennis om zelf een professionele website op te zetten. Bij het MKB en zzp’ers ligt dat vaak anders. U kunt bij ons een professionele website laten maken tegen aantrekkelijke prijzen. Goed hoeft namelijk niet duur te zijn.

Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring. Onze professionals ontwerpers kunnen uw website bouwen en al in 1 week online publiceren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om domeinnamen te registreren en uw website te hosten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’s
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

Professionele aanpak voor een zakelijke website voor uw bedrijf

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Bij het ontwerpen van uw zakelijke website zorgen wij ervoor, dat de site vlekkeloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Direct herkenbaar voor uw cliënten. Dat zorgt voor vertrouwen en een professionele uitstraling. U heeft tenslotte niet voor niets een professionele website laten maken.

Als ondernemer wilt u zich vooral bezig houden met uw klanten en het management van het bedrijf. U weet dat de aanwezigheid van de onderneming op internet tegenwoordig een ‘must’ is, maar beschikt niet over de kennis en mankracht binnen de onderneming om het snel te realiseren. Profiteer van de ervaring van onze webdesigners en programmeurs! Afhankelijk van de complexiteit is het mogelijk om een internetsite al in 1 week online te plaatsen.

Uw website SEO geoptimaliseerd

Nu bent u op het internet aanwezig, maar hoe vinden uw (potentiële) klanten de website tussen die miljarden internetpagina’s? Natuurlijk: via de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo. Hierbij speelt SEO (search engine optimization, of zoekmachine optimalisatie) een zeer belangrijke rol.

SEO geoptimaliseerd betekent, dat uw internetpagina de optimale kenmerken en informatie bezit welke de zoekmachines nodig hebben om de inhoud van uw website te kunnen ‘begrijpen’. Dit is belangrijk, omdat de zoekmachine, voor een bepaalde zoekopdracht, enkel relevante internetpagina’s in de zoekresultaten wil tonen.

Het SEO optimaliseren is een specialistisch vak en heeft onder andere te maken met:

 • links van en naar andere relevante websites
 • de juiste ‘meta tags’ in de codering van de internetpagina
 • inhoud van de teksten, foto’s en andere documenten (content) op uw website
 • mobiel vriendelijk en snelle respons tijden van de website

Onze specialisten nemen u dit werk uit handen zorgen ervoor dat uw website optimaal is ingesteld voor de verschillende zoekmachines en voor alle platformen.

Hoog in Google is goed voor uw omzet

Als de Google zoekmachine uw website zeer relevant vindt voor een bepaalde zoekopdracht, zal uw webwinkel hoog in Google scoren. Er wordt ook wel gesproken over een hoge ranking. Dit betekent, dat de site bij de eerste getoonde zoekresultaten wordt getoond. Dit vergroot de kans aanzienlijk, dat een ‘zoeker’ op de link naar uw website klikt, wat weer een ‘lead’ en mogelijke omzet betekent voor uw verkoop afdeling.

Google is niet enkel in Nederland, maar ook wereldwijd de meest gebruikt zoekmachine. Het is dus belangrijk dat uw website voldoet aan de regels die Google gebruikt voor het indexeren (ordenen) van de informatie op het internet. Bij het zoeken in Google kunt u zien dat binnen een fractie van een seconde duizenden zoekresultaten gevonden zijn, waarvan de zoekmachine de meest relevante resultaten het eerst toont.

Over het algemeen klikken de mensen enkel op de links van de eerste pagina met zoekresultaten. Staan hier niet de gewenste resultaten bij, dan tikt men vaak een nieuwe zoekopdracht in. Er zijn maar weinig mensen die op de vervolgpagina’s van de zoekresultaten kijken. Onze specialisten zorgen dat uw website aan de eisen van Google voldoet, zodat uw onderneming hoog in Google scoort. Een professionele website laten maken houdt tenslotte ook in, dat uw (potentiële) klanten de site makkelijk kunnen vinden.

Professionele website laten maken: kostenbesparend in de toekomst

Een professionele website is een site die niet alleen design-technisch goed in elkaar zit, maar ook een geïntegreerd onderdeel van de onderneming is. De business die via dit afzetkanaal binnen komt moet binnen de administratieve systemen van het bedrijf verwerkt worden. Verkopen in de webshop zullen bijvoorbeeld geboekt moeten worden in financiële en logistieke systemen.

Een professionele website laten maken betekent ook, dat onze specialisten vooraf al rekening houden met bijvoorbeeld mogelijke uitbreidingen in de toekomst. Dit voorkomt dure aanpassingen achteraf. Met ons website-beheersysteem kan de klant zelf makkelijk de site onderhouden. Ook dat betekent is weer een kosten besparing. Wij blijven natuurlijk altijd bereikbaar voor support via e-mail, telefoon of chat.

Met de jarenlange ervaring van onze designers en programmeurs zult u ook niet voor kosten komen te staan vanwege ‘beginnersfouten’ en geen extra urendeclaraties vanwege ‘het wiel opnieuw uitvinden’. Profiteer van de ervaring van onze specialisten.

Uw website mobiel vriendelijk

Een professionele website laten maken betekent, dat uw website ook mobiel vriendelijk moet zijn. Uw klanten kunnen zo uw site of webwinkel op alle mobiele platformen zonder problemen zien. Het maakt dus niet uit of de klant uw website op kantoor via een desktop computer, thuis via de tablet of onderweg op de smartphone bekijkt.

Een internetpagina die op een desktop computer er heel mooi uitziet, kan er op een mobiele telefoon heel anders uitzien. Foto’s en teksten kunnen ineens op een geheel andere plek verschijnen. Ook buttons en links waarop geklikt kan worden, kunnen op een smart phone zo klein zijn dat men er maar moeilijk of niet op kan klikken.

Video’s die niet afgespeeld kunnen worden op mobiele telefoons zijn een andere bron van ergernis. Op de webpagina blijkt de video echter wél te kunnen worden afgespeeld. Het betreft hier een video van het type Flash; deze kunnen niet op de telefoon worden afgespeeld. Heeft u een professionele website laten maken? Dan treden deze ergernissen voor uw klanten niet op. Onze programmeurs kennen deze valkuilen en zorgen dat uw website ook op de mobiele telefoon goed wordt weergegeven.

U kunt niet zonder een responsive website

Een responsive website (in goed Nederlands een responsieve webpagina) is uitermate belangrijk. Er wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en de smart phone om internetpagina’s te bekijken. In 2018 kwam meer dan 50% van het internetgebruik voor rekening van smart phones.

Heeft u een professionele website laten maken door onze specialisten? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen dat uw internetsite ook op alle platforms van mobiele apparatuur perfect wordt weergegeven. Uw klanten kunnen zo uw webwinkel 24 uur per dag bereiken en zonder problemen bestellingen plaatsen. Dat is waarom u bij ons een professionele website heeft laten maken!

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialistern die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Daag ons uit voor een vervolg opdracht

Studio Webdigi Google Partner | Website laten maken

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe...

R

Hoog in google

R

Winstgevende website

R

Professionele site

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

R

Extra snelle webhosting

R

Met SSL beveiliging

R

In WordPress

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op snel een vraag bel 020 21 57 020

Google partner

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by