facebook

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Wij bouwen websites en maken deze goed vindbaar®

Dé specialist in het bouwen van goede vindbare websites.

“Website laten maken: professioneel en snel “

Een website laten maken is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Er zijn tal van programma’s waarmee zelfs een leek vrij eenvoudig een leuke website kan opzetten en waarbij ook nog eens een hoge ranking in Google wordt voorgespiegeld. Te goed om waar te zijn? Vaak is dat is natuurlijk ook zo. Voor een professionele website komt heel wat meer kijken dan enkel een paar foto’s, video’s en een leuke tekst op het internet zetten. Wat dacht u van een het technisch design en onderhoud en kiest u voor PHP of HTML? Vergeet ook niet de responsiviteit van uw website, onderhoud van content en integratie van een sociale media. Hoe zit het met financiële transacties op uw website? Het zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden bij het opzetten van een zakelijke website voor uw bedrijf.

Grote bedrijven beschikken veelal over IT-afdeling met de mankracht en kennis om zelf een professionele website op te zetten. Bij het MKB en zzp’ers ligt dat vaak anders. U kunt bij ons een professionele website laten maken tegen aantrekkelijke prijzen. Goed hoeft namelijk niet duur te zijn.

Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring. Onze professionals ontwerpers kunnen uw website bouwen en al in 1 week online publiceren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om domeinnamen te registreren en uw website te hosten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Website laten maken

Wij staan u graag te woord.

 
 

Meer Klanten met Adwords

 
 

Direct meer gericht verkeer naar uw website? Met google Adwords is dit een fluitje van een cent. Wij zetten direct een passende adwords campagne voor u op. Al meer dan 420 klanten maken gebruik van Adwords. Dit met een waanzinnig goed verkeer maar hun web-site toe.

Professionele aanpak voor een zakelijke website voor uw bedrijf

Bij het ontwerpen van uw zakelijke website zorgen wij ervoor, dat de site vlekkeloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Direct herkenbaar voor uw cliënten. Dat zorgt voor vertrouwen en een professionele uitstraling. U heeft tenslotte niet voor niets een professionele website laten maken.

Als ondernemer wilt u zich vooral bezig houden met uw klanten en het management van het bedrijf. U weet dat de aanwezigheid van de onderneming op internet tegenwoordig een ‘must’ is, maar beschikt niet over de kennis en mankracht binnen de onderneming om het snel te realiseren. Profiteer van de ervaring van onze webdesigners en programmeurs! Afhankelijk van de complexiteit is het mogelijk om een internetsite al in 1 week online te plaatsen.

Uw website SEO geoptimaliseerd

Nu bent u op het internet aanwezig, maar hoe vinden uw (potentiële) klanten de website tussen die miljarden internetpagina’s? Natuurlijk: via de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo. Hierbij speelt SEO (search engine optimization, of zoekmachine optimalisatie) een zeer belangrijke rol.

SEO geoptimaliseerd betekent, dat uw internetpagina de optimale kenmerken en informatie bezit welke de zoekmachines nodig hebben om de inhoud van uw website te kunnen ‘begrijpen’. Dit is belangrijk, omdat de zoekmachine, voor een bepaalde zoekopdracht, enkel relevante internetpagina’s in de zoekresultaten wil tonen.

Het SEO optimaliseren is een specialistisch vak en heeft onder andere te maken met:

 • links van en naar andere relevante websites
 • de juiste ‘meta tags’ in de codering van de internetpagina
 • inhoud van de teksten, foto’s en andere documenten (content) op uw website
 • mobiel vriendelijk en snelle respons tijden van de website

Onze specialisten nemen u dit werk uit handen zorgen ervoor dat uw website optimaal is ingesteld voor de verschillende zoekmachines en voor alle platformen.

Hoog in Google is goed voor uw omzet

Als de Google zoekmachine uw website zeer relevant vindt voor een bepaalde zoekopdracht, zal uw webwinkel hoog in Google scoren. Er wordt ook wel gesproken over een hoge ranking. Dit betekent, dat de site bij de eerste getoonde zoekresultaten wordt getoond. Dit vergroot de kans aanzienlijk, dat een ‘zoeker’ op de link naar uw website klikt, wat weer een ‘lead’ en mogelijke omzet betekent voor uw verkoop afdeling.

Google is niet enkel in Nederland, maar ook wereldwijd de meest gebruikt zoekmachine. Het is dus belangrijk dat uw website voldoet aan de regels die Google gebruikt voor het indexeren (ordenen) van de informatie op het internet. Bij het zoeken in Google kunt u zien dat binnen een fractie van een seconde duizenden zoekresultaten gevonden zijn, waarvan de zoekmachine de meest relevante resultaten het eerst toont.

Over het algemeen klikken de mensen enkel op de links van de eerste pagina met zoekresultaten. Staan hier niet de gewenste resultaten bij, dan tikt men vaak een nieuwe zoekopdracht in. Er zijn maar weinig mensen die op de vervolgpagina’s van de zoekresultaten kijken. Onze specialisten zorgen dat uw website aan de eisen van Google voldoet, zodat uw onderneming hoog in Google scoort. Een professionele website laten maken houdt tenslotte ook in, dat uw (potentiële) klanten de site makkelijk kunnen vinden.

Professionele website laten maken

‘Meer dan 15 jaar zijn wij actief in het maken van websites voor zowel particulieren als bedrijven’

Professionele website laten maken: kostenbesparend in de toekomst

Een professionele website is een site die niet alleen design-technisch goed in elkaar zit, maar ook een geïntegreerd onderdeel van de onderneming is. De business die via dit afzetkanaal binnen komt moet binnen de administratieve systemen van het bedrijf verwerkt worden. Verkopen in de webshop zullen bijvoorbeeld geboekt moeten worden in financiële en logistieke systemen.

Een professionele website laten maken betekent ook, dat onze specialisten vooraf al rekening houden met bijvoorbeeld mogelijke uitbreidingen in de toekomst. Dit voorkomt dure aanpassingen achteraf. Met ons website-beheersysteem kan de klant zelf makkelijk de site onderhouden. Ook dat betekent is weer een kosten besparing. Wij blijven natuurlijk altijd bereikbaar voor support via e-mail, telefoon of chat.

Met de jarenlange ervaring van onze designers en programmeurs zult u ook niet voor kosten komen te staan vanwege ‘beginnersfouten’ en geen extra urendeclaraties vanwege ‘het wiel opnieuw uitvinden’. Profiteer van de ervaring van onze specialisten.

Uw website mobiel vriendelijk

Een professionele website laten maken betekent, dat uw website ook mobiel vriendelijk moet zijn. Uw klanten kunnen zo uw site of webwinkel op alle mobiele platformen zonder problemen zien. Het maakt dus niet uit of de klant uw website op kantoor via een desktop computer, thuis via de tablet of onderweg op de smartphone bekijkt.

Een internetpagina die op een desktop computer er heel mooi uitziet, kan er op een mobiele telefoon heel anders uitzien. Foto’s en teksten kunnen ineens op een geheel andere plek verschijnen. Ook buttons en links waarop geklikt kan worden, kunnen op een smart phone zo klein zijn dat men er maar moeilijk of niet op kan klikken.

Video’s die niet afgespeeld kunnen worden op mobiele telefoons zijn een andere bron van ergernis. Op de webpagina blijkt de video echter wél te kunnen worden afgespeeld. Het betreft hier een video van het type Flash; deze kunnen niet op de telefoon worden afgespeeld. Heeft u een professionele website laten maken? Dan treden deze ergernissen voor uw klanten niet op. Onze programmeurs kennen deze valkuilen en zorgen dat uw website ook op de mobiele telefoon goed wordt weergegeven.

U kunt niet zonder een responsive website

Een responsive website (in goed Nederlands een responsieve webpagina) is uitermate belangrijk. Er wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en de smart phone om internetpagina’s te bekijken. In 2018 kwam meer dan 50% van het internetgebruik voor rekening van smart phones.

Heeft u een professionele website laten maken door onze specialisten? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen dat uw internetsite ook op alle platforms van mobiele apparatuur perfect wordt weergegeven. Uw klanten kunnen zo uw webwinkel 24 uur per dag bereiken en zonder problemen bestellingen plaatsen. Dat is waarom u bij ons een professionele website heeft laten maken!

Website laten maken in WordPress
Responsive website
Google 5 sterre specialist

Website laten maken

Wij staan u graag te woord.

 
 

Ons werkgebied in en rondom Amsterdam:

Websites maken doen wij niet alleen voor bedrijven uit de regio Amsterdam. Wij werken graag met ambieuze bedrijven in Nederland. Zoekt u naar een erkend webdesign bedrijf welke is gespecialiseerd in het maken van website die goed scoren in google. Wij werken voor bedrijven in Aalsmeer, Amsterdam, IJmuiden, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Diemen, Purmerend, Landsmeer, Duivendrecht, Haarlem, Zaandam of elders in provincie Noord-Holland? Ons team van ervaren designers, marketeers en SEO specialisten staan 24/7 voor u klaar!

Wij zijn een echt Amsterdams webdesignersbedrijf en lokaal gevestigd op het adres: Doddendaal 62 te Amsterdam.

Studio Webdigi Website bouwer Amsterdam

Al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van professionele website voor bedrijven. Website maken? Vraag offerte aan

Goede vindbare websites in CMS

Wij maken innovatieve websites voor ambitieuze bedrijven in Nederland. U wilt toch ook gevonden worden online. Laat ons team uw website realiseren.

Direct hoog in google

Vergeet alles wat u heeft gezien. Wij hebben alle kennis in het maken van de perfecte website voor uw online business. Naast een prettig ogende website zorgen we met bewezen seo technieken dat uw website extreem goed gevonden zullen worden in zoekamchines als google.

Navigatie

 • Home
 • Website pakket
 • Diensten
 • Over Ons
 • Wordpress Tips
 • Contact
Betalen met Ideal

Contactgegevens

 • Studio Webdigi Amsterdam®
 • Doddendaal 62 
 • 1082XW Amsterdam
 • (+31)20 2157020
 • (+31)6 - 31 000 165
 • info@studio-webdigi.com
 • www.studio-webdigi.com
 • Kvk-nummer: 66950147

Erkend Webdesign

Onze beoordeling
google partner