SEO Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie ook wel Search Engine Optimization genoemd met de afgekort SEO is het actief optimaliseren van een webpagina door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar deze webpagina en/of app op de belangrijkste trefwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

Google wil haar gebruikers de beste zoekresultaten geven. Hiervoor crawlt de zoekmachine het web en slaat alle websites / webpagina’s op in een index. Wanneer er een zoekopdracht wordt geplaatst kijkt Google hoe relevant je webpagina is. Dit doet zij op termen zoals keywords, populariteit in backlinks, Social media, actualiteit, kwaliteit en leesbaarheid van je html code om te bepalen welke resultaten bovenaan in de zoekmachine getoond moeten worden.

Tarieven

Webpages Analyse

35.00

Wil je weten waar jij je pagina kunt verbeteren. Laat een webpagina analyse doen en kom er achter waar jij de puntjes op de I kan zetten.

Webpagina optimalisatie

225.00

In deze dienst maken we eerst een analyse van de website-pagina. Aan de hand van deze analyse zullen wij de pagina goed optimaliseren.