Professionele bedrijfswebsite maken

Na de eerste kennis making gaat onze webdesigner van start met het bouwen van een website waarvan wij denken dat het beste bij jouw business past. Het opbouwen van de nieuwe website gebeurt op de server van Studio Webdigi. U kunt deze live volgen en suggesties aandragen tijdes het opbouwen.

Na de opbouw komen we nog eens samen en bespreken we de nieuwe website. Wellicht heb je nog puntjes die je graag anders wil zien. Ook bespreken we hier wanneer en hoe we de website verhuizen naar de juiste webhosting toe.

Daarna zal onze marketeer een blik werpen op je website en de inhoud daarvan controleren en zonodig een rapport uit brengt met verbeter punten. Indien je voor een maand abonnement kiest zal Studio Webdigi deze werkzaam heden voor je uitvoeren. Bij het aanschaffen van een losse website inclusief webhosting en domeinnaam zal u deze werkzaam heden zelf moeten uitvoeren of Studio Webdigi hier een opdracht voor verlenen.

Hoe werken wij

 • 1. Kennis making

  Laten we eens een drank je drinken en jouw plannen door bespreken.

 • 2. Na akkoord start de opbouw

  Bij het geven van een akkoord zullen wij kostenloos een opzet voor de nieuwe website maken.

 • 3. Nieuwe website bespreken

  Na dat we de nieuwe website hebben opgebouwd is fase 1 zogoed als klaar. We zullen dit opnieuw met u bespreken.

 • 4. Website verhuizen

  Bij het bereiken van een akkoord op fase 1 zullen we de website verhuizen naar de juiste webhosting en het daarbij horende domeinnaam.

 • 5. Optimalisatie

  Nu we klaar zijn zal onze marketeer de website doornemen en deze beoordelen op SEO. Aan de hand van een rapport kunnen wij de website optimaliseren.

Tarieven

Consult 

GRATIS!

Vormgeving website 

€35 p/m

Webhosting + .nl domeinnaam 

€15 p/m

Online marketingstrategie door marketeer                                      

* Extra optie €100 p/m

Google Adwords opzetten + account te goed 

* Extra optie €735 p/m