Krachtige bedrijfswebsite maken

Om nog meer uit de website te kunnen halen maken we gebruik van een aantal website modules die je website nog krachtiger zullen maken. Denk aan een live chat module, member systeem of vertaal module om je website te vertalen.

Tarieven

Website formulieren opmaak

55.00

In deze dienst bouwen we de website formulieren zoals contact, offerte en alle overige formulieren voor uw op. Formulieren zijn alleen geschikt voor WordPress websites. Formulieren worden in het door ons aanbevolen formulieren plugin opgebouwd.

Live Chat module

100.00

Maak de communicatie met bezoeker en eventuele klanten persoonlijker met een live chat functie. Een snelle reactie word door vele bezoeker gewaardeerd. Het onze live chat ben je zelfs via je mobiel d.m.v. een app bereikbaar voor je klanten.

Webshop Module

250.00

Maak nu van je WordPress website een echte webshop. Wij bouwen de module voor je in en zetten alle instellingen voor je klaar.

Popup module plaatsen

75.00

Wil je klanten laten bewegen op jouw website… Goede popups kunnen daarbij helpen. Wij bouwen een complete popup module voor je in dat jouw in staat stelt pop-up en slider meldingen te gaan maken voor jouw website