Hoog in google met
Adwords

Wij bouwen conversiegerichte websites voor bedrijven, zzp-er en overheidsinstanties en maken deze goed vindbaar ®

Waarmee kunnen wij helpen?

Webdesign

creative solutions

Professionele bedrijfwebsite voorzien van de nieuwste technologie. Ale website worden in het wordpress CMS gemaakt en geoptimaliseerd.

SEO

Get more leads

Alle websites worden voorzien van SEO toepassingen waardoor de website direct goed vindbaar is in zoekmachines als google, Yahoo en Bing.

Hosting

With SSL protection

Supper sneller webhosting voorzien van SSD schijven. Wij beschikken over een team expert mbt webhostingen voor bedrijfswebsites.

Wij zijn een amsterdams bedrijf

25

Jaar ervaring

1300+

Google #1 pagina’s

2200+

Gebouwde website

Waarom Adwords uitbesteden

Adverteren in Google is een pittig proccess. Het is dan ook verstandig deze uit te besteden aan een specialist die hier dagelijks mee bezig is. Onze online marketeers beheren inmiddels diverse website die relatief goede leads verzorgen. Wij nemen maar wat graag uw website in ons beheer om hier een succes van te maken.

Meer dan 100 ondernemers uit Nederland kozen ervoor om hun Adwords campagne aan ons uit te besteden. Onze marketeers hebben alle ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van uw Adwords campagne.

Erkend Google Partner

Wij zijn een erkend Google Partner. Dat houdin dat onze Adwords specialisten jaarlijks hun Adwords examens moeten afleggen. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit campagnes.

Waarom kiezen voor ons

GOED VINDBAAR IN GOOGLE

 • Geoptimaliseerde code
 • Makkelijk leesbaar voor zoekmachine
 • Automatische sitemap generator
 • Keyword checker
 • Aangemeld in Google
 • Zoekmachine vriendelijke url’
R

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Professioneel design
 • Mobielvriendelijk
 • In een week online
 • Professionele bedrijfswebsite
 • Persoonlijk contact
R

INCLUSIEF GEWELDIGE FOTO’S

Om uw website nog mooier te maken, maken we gebruik van professionele foto’s die we voor u bewerken.

R

INCLUSIEF WEBSITE MODULES

Er is geen enkel ander webdesign bureau die uw standaard zoveel mogelijkheden bied als wij 

Geen ingewikkelde contracten!

 

Een nieuwe zakelijke website voor uw bedrijf die goed scoren in google? Goede vindbare websites in cms. Direct al uw wensen op deze nieuwe website, dan zit u bij WordPress specialist Studio Webdigi Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Naast een prettig ogende website is het belangrijk dat uw webpagina ook goed vindbaar in Google, Bing of Yahoo is. Niet alleen de techniek speelt hierin een belangrijke rol. Ook voor de teksten en afbeeldingen die op uw webpagina staan hebben daarin een belangrijke rol. Daarbij helpt online marketing bij de interactie met uw doelgroep. Ook kunt u bij Studio Webdigi uw content laten schrijven. Hiermee vergroot u uw online kansen op het wereldwijde web.

Wanneer je een adwords-campagne door ons laat is de abonnementsperiode slechts voor 6 maanden. Na deze 6 maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen indien u niet tevreden bent met het eindresultaat. Wij doen er alles aan om uw campagne zo succesvol mogelijk voor u te maken. Onze marketeers bouwen de gehele campagne voor u, stellen rapportages in en optimaliseren zo maandelijks de campagne.

Lagere kosten, meer leads

We zien regelmatig ondernemers die zelf een Adwords account geprobeerd hebben hun account in te richten en dit helaas verkeerd hebben gedaan. Zo adverteren ze in verkeerde regio’s en met te brede zoekwoorden. Hierdoor geven ze geld uit aan onnodige kliks. Door uw campagne bij ons onder te brengen bent u er van verzekert dat alles goed inrichten word en dat uw alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Krijg inzicht in rapportages

Veel bureaus geven uw nauwelijks tot geen inzicht in de geboekte resultaten van je advertentie. Bij ons gaat dat helemaal anders. We voegen u direct toe aan het Google Adwords account dat we voor uw campagnes aanmaken. Dit met het doel dat u live kan meekijken hoe alles staat ingesteld. Ook kun je zien hoe wij de campagne voor je hebben ingericht.

Het in zien van je resultaten kan 24/7 met het rapport dashboard die we voor u inrichten in Adwords. Om een zo specifiek mogelijk rapport te geven halen we gegevens o.a. uit Google analytics en google webmaster tools en koppelen we deze aan ge adwords. Hier mee kun je tevens in zien hoe de website presteer in de organische zoekvermeldingen in google.

Voor alle zeker sturen we maandelijks alle rapporten per mail naar u toe.

De prijzen per klik varieert van € 0,01 tot € 1,50 per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wat wij voor je doen

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Onze website was niet meer van deze tijd en hebben in goed overleg een mooie nieuwe website laten maken. Door de kennis van Studio Webdigi weten klanten ons beter te vinden.

– David

Onze website was totaal niet goed vindbaar. Zelf met advertentie lukt het ons niet. Door een nieuwe website te bouwen en SEO toe te passen worden we nu wel goed gevonden.

– Liza

Onze website was extreen traag… Door deze te verhuizen naar de webhosting van Studio Webdigi en deze tevoorzien van een upgrade is onze website stukke sneller gaan werken. bedankt!!!!

– Sander

Studio Webdigi is een hele goede partner van SEO Specialist. Samen realiseren we website voor bedrijven die goed scoren in zoekmachines. U wilt toch ook goed gevonden worden? 

– Rob

STUDIO WEBDIGI WEBSITE BOUWER AMSTERDAM

Planning

Persoonlijk contact met ons team. Samen zetten we de planning op om doelgericht uw website te realiseren. 

R

Strategy

We bouwen aan een goede strategy en zorgen er voor dat uw website goed word gevonden.

R

25 jaar ervaring

Ga voor 25 jaar ervaring. Ons team bestaat uit ervaren specialisten van webdesigner, webhosters en seo specialistern die graag samen met u uw website realieren.

R

Klant Support

U kunt uw klachten onderhouden met een persoonlijke team lid. Dit is dan ook uw vaste aanspreekpunt als er problemen zijn of als wijzigingen door gevoerd moeten worden.

Kom direct in contact

Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website, wij leggen graag uit hoe…

Heeft u vragen schroom u dan niet deze aan ons te stellen. Wij legge nu graag tijdens een bak koffie uit hoe wij werken en wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om te zien wat wij voor u kunnen doen. 

R

Hoog in google

R

Professionele website

R

Snel, veilig en vindbaar

R

Mobiel vriendelijk

11 + 3 =

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button