Complete website voor het MKB

Complete website voor het MKB en of zzp’ers

Bent u reeds voor uw zelf begonnen? Dit worden spannende tijden voor u. Een goede presentatie kan dan niet uitblijven. De eerste indruk is vaak de meest belangrijke daarom is een website anno nu onmisbaar voor uw onderneming. Uw website is de online etalage voor u potentiële klanten. Tegelijkertijd is uw website meer dan slechts een online visitekaartje. Uw website moet zo werken dat het u klanten kan dienen. Dan zit u helemaal aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in WordPress en weten hier betaalbare professionele website in de maken. Bij Studio Webdigi hebben we dan ook een mega scherpe deal voor uw om als starter een warm welkom te heten op het online platform.

Start vandaag nog met het bouwen van uw nieuwe website maak gebruik van het formulier en geeft de geldige couponcode op. De couponcode zijn op onze facebook, twitter en goog+ pagina te downloaden. Ook zijn deze bij diverse ondernemerscoaches in handen zodat deze starters een mooie betaalbare website kunnen laten maken.

 

Bedrijfswebsite in CMS.

Bij Studio Webdigi bouwen we een complete website voor uw bedrijf. De website word in het WordPress CMS gemaakt zodat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken en de website zelf kunt gaan bijhouden of beheren. Nadat onze professionals uw website hebben vormgegeven leren we u hoe uw met deze website kunt werken. Dit doen we aan de hand van video instructie op onze youtube kanaal.

 

All-in-one inclusief 1 jaar hosting + domeinnaam

Om deze hele deal nog mooier te maken maken wij deze compleet met 1 jaar hosting + domeinnaam. Tevens is de duur van dit contract 1 jaar daarna zal het automatische over worden gezet naar een Webhosting plus account van € 15,- per maand. Hierin zitten de hosting kosten en die van de domeinnaam inbegrepen. Ook maken we hierin back-ups en kunnen we u blijven voorzien van support.

Bel ons op ons lokale telefoonnummer

HORECA WEBSITES

Een professionele horeca website kan de omzet van uw horecaonderneming drastische verbeteren. Met een goede horeca website kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met uw horecabedrijf.

HORECA WEBSITES

Een professionele horeca website kan de omzet van uw horecaonderneming drastische verbeteren. Met een goede horeca website kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met uw horecabedrijf.

DATING WEBSITES

Een professionele dating website kan de omzet van uw dating onderneming drastische verbeteren. Met een goede dating website kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met nieuwe profielen.

FUNDA WEBSITES

Een professionele Funda website kan de omzet van uw hypotheek onderneming drastische verbeteren. Met een goede funda website kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met uw hypotheekbedrijf.

VACATUREBANKEN

Een professionele vacaturebank of jobboard website kan de omzet van uw onderneming drastische verbeteren. Met een goede jobboard website kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met uw bedrijf.
U

MARKTPLAATS

Een advertentie website op zetten is een goede manier voor uw ondernemers om online geld te verdienen met kleine investering. Advertentie websites voor nichemarkten zoals een tweedehandsmarkt, dierenmarktplaats of marktplaats website voor specifieke producten kunnen ervoor zorgen dat u investering snel terugverdiend.

WEBSHOPS

Een professionele woocommerce webshop kan de omzet van uw onderneming drastische verbeteren. Met een goede overzichterlijke webshop kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met uw bedrijf.

BOUWBEDRIJF

Een professionele website voor je bouwbedrijf kan de omzet van uw onderneming drastische verbeteren. Met een goede bedrijfswebsite kunt u potentiële klanten alvast kennis laten maken met uw kunnen in de bouwsector

X

Stel uw vragen?

Ik wil meer weten over...

Wilt u meer online leads krijgen? Bel ons voor een gratis consult

Call Now Button
Laten we chatten
1
Chat met ons
Hallo, mijn naam is Michael Bos waarmee kan ik u van dienst zijn.
Powered by